Valorant hassasiyetim nasıl?

moralman

Hectopat
Birçok yayıncı ve arkadaşım ortalama 800 DPI ve 0.2-0.7 arası sens ile Valorant'ı oynuyor. Bir arkadaşıma sorduğumda bana sensimin fazla olduğunu söyledi. Bazen ona hak verebiliyorum çünkü aimim adamın kafasının solundaysa faremi sağa çevirince aimim, adamın kafasına değil de sağa gidiyor. Eğer gerçekten fazlaysa daha azına alışmam gerek mi? Yoksa herkesin farklı olabilir mi?

2000 CPI.
0.5

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese göre farklılık gösterir, hangisinde rahatsanız onu kullanın. Dünyanın en iyi oyuncusu 400 dpi 0.3 hassasiyet kullanıyor diye en iyi hassasiyetin o olacak hali yok.

Dostum eğer iyi oynuyorsan ve rahatsan hiç önemi yok bunların. Kendi hassasiyetini kendin bul biriyle kıyaslama. Yok birininki çok düşük yok çok yüksek. Eğer bu sense ile rahat oynuyor ve iyi oynuyorsan hiçbir önemi yok. Ortalamaya göre yüksek bir sense bu arada ama önemi yok yani.

800 DPI ve 0.6 oynamayı deneyin. Ama bu size klamış nasıl rahat oynuyorsanız öyle oynayın ben şu anda 1000 DPI ve 1.0 sens oynuyorum.

Dostum eğer iyi oynuyorsan ve rahatsan hiç önemi yok bunların. Kendi hassasiyetini kendin bul biriyle kıyaslama. Yok birininki çok düşük yok çok yüksek. Eğer bu sense ile rahat oynuyor ve iyi oynuyorsan hiçbir önemi yok. Ortalamaya göre yüksek bir sense bu arada ama önemi yok yani.
800 DPI ve 0.6 oynamayı deneyin. Ama bu size klamış nasıl rahat oynuyorsanız öyle oynayın ben şu anda 1000 DPI ve 1.0 sens oynuyorum.
Sensimden memnunum aslında fakat uzak mesafe olunca dediğim gibi adamın kafasına ince dönüşler yapamıyorum. O yüzden sordum. Başklarının sensleri biribirlerine yakın olduğu için sormak istedim.

Sensimden memnunum aslında fakat uzak mesafe olunca dediğim gibi adamın kafasına ince dönüşler yapamıyorum. O yüzden sordum. Başklarının sensleri biribirlerine yakın olduğu için sormak istedim.
Dediğimi okumadın galiba. Eğer oynanışını etkiliyorsa değiştir. Kendin demişsin uzak mesafede rakiple çatışırken sıkıntı çekiyorum diye. Poligonda antrenman yap aim çalış zaten bir süre sonra sense senlik mi değil mi fark edersin çok sıkıntı çekersen düşürürsün. Ama senin için iyi mi değil mi bunun yorumu biz değil sen kendin için yaparsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı