Valorant Hata 138

FlawXLess

Decapat
Daha fazla  
Merhaba AMD A işlemcilerde olan bir sorunum var. Valorant'tan hata van 138 deyip atıyor bazıları Windows 8.1'a geçerek çözmüş ama Windows 8.1'e de geçmek pek istemiyorum. YouTube'da bir şey daha gördüm bazıları Windows 10 1909 sürümüne geçerek düzelir demiş. Ne kadar doğru? Yapan var mı ya da bu hatanın başka bir çözüm yolu var mı? Tüm çözüm yollarını denedim ama maalesef düzelmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba AMD A işlemcilerde olan bir sorunum var. Valorant'tan hata van 138 deyip atıyor bazıları Windows 8.1'a geçerek çözmüş ama Windows 8.1'e de geçmek pek istemiyorum. YouTube'da bir şey daha gördüm bazıları Windows 10 1909 sürümüne geçerek düzelir demiş. Ne kadar doğru? Yapan var mı ya da bu hatanın başka bir çözüm yolu var mı? Tüm çözüm yollarını denedim ama maalesef düzelmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada ki çözümleri denediniz mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada ki çözümleri denediniz mi?

evet hepsini önceden denedim ama sorunum çözülmedi benim asıl sorum şu windows 10 1909 sürümüne geçersem hata düzelir mi deneyen arkadaşlar var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı