MMahmut Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 101 7 Aralık 2020 #1 Riot Vanguard başlatılamadı yazıyor ve altta hata kodu olarak 128 gösteriyor. Çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Riot Vanguard başlatılamadı yazıyor ve altta hata kodu olarak 128 gösteriyor. Çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm DellaPesco 7 Aralık 2020 Bu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @MMahmut Sorunun çözüldü mü? Yoksa devam mı ediyor?
Bu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @MMahmut Sorunun çözüldü mü? Yoksa devam mı ediyor?
Madsonik55 Megapat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #11 5juhu dedi: Paralı mı yaptırması veya ben kendim yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz zaten windows 10 sanırım. Yani bir şey yapmanıza gerek yok. Bu hatayı alıyorsanız riot games support ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
5juhu dedi: Paralı mı yaptırması veya ben kendim yapamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz zaten windows 10 sanırım. Yani bir şey yapmanıza gerek yok. Bu hatayı alıyorsanız riot games support ile iletişime geçin.