YıKu Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Oyuna giriş yaparken başlıkta belirttiğim gibi hata alıyorum kodu da 128. Bazı yöntemleri denedim ama hala devam ediyor.
Oyuna giriş yaparken başlıkta belirttiğim gibi hata alıyorum kodu da 128. Bazı yöntemleri denedim ama hala devam ediyor.
Sharpen_0 Picopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 Valorant yeni güncellemeler ile bozuldu Vanguard'ı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Mayıs 2021 #3 Windows 7 güncel mi? Hata daha önce oluyor muydu? Artı 0 Eksi
Scorpio55 Kilopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 835 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS YıKu Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #5 Sharpen_0 dedi: Valorant yeni güncellemeler ile bozuldu Vanguard'ı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Birkaç kere denedim fakat olmadı. Recep Baltaş dedi: Windows 7 güncel mi? Hata daha önce oluyor muydu? Genişletmek için tıkla... Daha önceden oyuna girip bir süre oynamıştım sıkıntısız bir şekilde. Scorpio55 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videodaki çözümleri de denedim. Artı 0 Eksi
Sharpen_0 dedi: Valorant yeni güncellemeler ile bozuldu Vanguard'ı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Birkaç kere denedim fakat olmadı. Recep Baltaş dedi: Windows 7 güncel mi? Hata daha önce oluyor muydu? Genişletmek için tıkla... Daha önceden oyuna girip bir süre oynamıştım sıkıntısız bir şekilde. Scorpio55 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videodaki çözümleri de denedim.