S Sinan5356 Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 764 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #11 mkkadam dedi: Oyuna gelen güncellemeyi yaptın mı belki de yapmadıysan otomatik başlatıp atıyor olabilir 22 GB'lik güncellemeyi yapmadıysan Riot clientten yap. Genişletmek için tıkla... Oyunu güncellemeden sonra indirdim zaten
mkkadam dedi: Oyuna gelen güncellemeyi yaptın mı belki de yapmadıysan otomatik başlatıp atıyor olabilir 22 GB'lik güncellemeyi yapmadıysan Riot clientten yap. Genişletmek için tıkla... Oyunu güncellemeden sonra indirdim zaten
mkkadam Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #12 Sinan5356 dedi: Oyunu güncellemeden sonra indirdim zaten. Genişletmek için tıkla... Oyuna girer girmez atıyorsa bilmiyorum fakat girdiğinden bir süre sonra atıyorsa oyunla ilgili olabilir güncellemeden sonra oyunda birçok hata oldu.
Sinan5356 dedi: Oyunu güncellemeden sonra indirdim zaten. Genişletmek için tıkla... Oyuna girer girmez atıyorsa bilmiyorum fakat girdiğinden bir süre sonra atıyorsa oyunla ilgili olabilir güncellemeden sonra oyunda birçok hata oldu.
S Sinan5356 Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 764 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #13 mkkadam dedi: Oyuna girer girmez atıyorsa bilmiyorum fakat girdiğinden bir süre sonra atıyorsa oyunla ilgili olabilir güncellemeden sonra oyunda birçok hata oldu. Genişletmek için tıkla... Bir 5 10 dk sonra atıyor oyuna girdikten sonra ilk gün de sorun yokru aslında dün başladı. Bilgisi olan var mı ?
mkkadam dedi: Oyuna girer girmez atıyorsa bilmiyorum fakat girdiğinden bir süre sonra atıyorsa oyunla ilgili olabilir güncellemeden sonra oyunda birçok hata oldu. Genişletmek için tıkla... Bir 5 10 dk sonra atıyor oyuna girdikten sonra ilk gün de sorun yokru aslında dün başladı. Bilgisi olan var mı ?
mkkadam Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #14 Sinan5356 dedi: Bir 5 10 dk sonra atıyor oyuna girdikten sonra ilk gün de sorun yokru aslında dün başladı. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum eğer geçmezse silip yüklemeyi dene.
Sinan5356 dedi: Bir 5 10 dk sonra atıyor oyuna girdikten sonra ilk gün de sorun yokru aslında dün başladı. Bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum eğer geçmezse silip yüklemeyi dene.