akvarist Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 RAM 4 Ekran kartı HD Grafics 520 128mb İşlemci İntel i3 Kaçıncı denemem bilmiyorum. Valorant hata veriyor. Daha dün yükledim, bugün oynamayı denedim ama sürekli hata veriyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Kaçıncı denemem bilmiyorum. Valorant hata veriyor. Daha dün yükledim, bugün oynamayı denedim ama sürekli hata veriyor. Yardım eder misiniz?
KS KS akvarist Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #11 koldaseray dedi: Bilgisayarı yeniden başlattın mı? Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
MrYuka Decapat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 96 Çözümler 3 Yer Türkiye 4 Şubat 2022 #12 akvarist dedi: İşte böyle oluyor. Valorant'ı yüklemek için saatlerce beklerdim o yüzden gerekmedikçe yapmam. Genişletmek için tıkla... Silmene gerek yok sadece Riot Client'i sileceksin Valorant zaten arkada duruyor riot Client'e bir hata varsa anca öyle düzelir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
akvarist dedi: İşte böyle oluyor. Valorant'ı yüklemek için saatlerce beklerdim o yüzden gerekmedikçe yapmam. Genişletmek için tıkla... Silmene gerek yok sadece Riot Client'i sileceksin Valorant zaten arkada duruyor riot Client'e bir hata varsa anca öyle düzelir diye düşünüyorum.
KS KS akvarist Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #13 MrYuka dedi: Silmene gerek yok sadece Riot Client'i sileceksin Valorant zaten arkada duruyor Riot Client'e bir hata varsa anca öyle düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... He, eğer öyleyse tamam, silerim. Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
MrYuka dedi: Silmene gerek yok sadece Riot Client'i sileceksin Valorant zaten arkada duruyor Riot Client'e bir hata varsa anca öyle düzelir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... He, eğer öyleyse tamam, silerim. Teşekkür ederim.