tt1442 Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Valorant'a giriyorum boyle bir hata veriyor nasıl fixleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2025
sansar.salvo Picopat Katılım 26 Ekim 2024 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #2 tt1442 dedi: Eki Görüntüle 2442837 Valorant'a giriyorum boyle bir hata veriyor nasıl fixleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u kapatmışsınız ya da BIOS güncelleme yapmanız lazım bunlardan birini deneyebilir misiniz ayrıca hiç BIOS'a girdinizmi bu aralar.
tt1442 dedi: Eki Görüntüle 2442837 Valorant'a giriyorum boyle bir hata veriyor nasıl fixleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u kapatmışsınız ya da BIOS güncelleme yapmanız lazım bunlardan birini deneyebilir misiniz ayrıca hiç BIOS'a girdinizmi bu aralar.
tt1442 Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 sansar.salvo dedi: Secure Boot'u kapatmışsınız ya da BIOS güncelleme yapmanız lazım bunlardan birini deneyebilir misiniz ayrıca hiç BIOS'a girdinizmi bu aralar. Genişletmek için tıkla... kanka secure boot açık bios günneleme yapmayıda bilmiyom benimki gigabyte galiba
sansar.salvo dedi: Secure Boot'u kapatmışsınız ya da BIOS güncelleme yapmanız lazım bunlardan birini deneyebilir misiniz ayrıca hiç BIOS'a girdinizmi bu aralar. Genişletmek için tıkla... kanka secure boot açık bios günneleme yapmayıda bilmiyom benimki gigabyte galiba
Zehgirci Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 30 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fitness eğitmeni 10 Mart 2025 #4 Valorant Secure Boot enabled hatası Valorant'ta bu hatayı alıyorum (Windows 10) çözümü nedir? www.technopat.net senin ki nuna beziyor secure boot u açman lazım gibi
Valorant Secure Boot enabled hatası Valorant'ta bu hatayı alıyorum (Windows 10) çözümü nedir? www.technopat.net senin ki nuna beziyor secure boot u açman lazım gibi
tt1442 Hectopat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #5 Zehgirci dedi: Valorant Secure Boot enabled hatası Valorant'ta bu hatayı alıyorum (Windows 10) çözümü nedir? www.technopat.net senin ki nuna beziyor secure boot u açman lazım gibi Genişletmek için tıkla... bunların hepsini yaptım aynı
Zehgirci dedi: Valorant Secure Boot enabled hatası Valorant'ta bu hatayı alıyorum (Windows 10) çözümü nedir? www.technopat.net senin ki nuna beziyor secure boot u açman lazım gibi Genişletmek için tıkla... bunların hepsini yaptım aynı