Valorant hata vermeden oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

7ulty

Centipat
Yer
İstanbul
Az önce Valorant oynamak için oyuna girdim. 2 round oynadım hata vermeden oyun kapandı. Tekrar açtım oyunu 1 dakika geçmeden tekrar oyundan attı. Hata kodu vermedi. Nasıl çözebilirim?
Sürücülerim güncel.

Sorun aynı şekilde bende de var çözemedim.Apex legends gibi bir oyunu saatlerce oynuyorum, bir sorun çıkmıyor bence valoda sorun var.Kartım gtx 1050ti

Bayağı araştırdım RAM veya anakartla alakalı bir sorunmuş.

Evet bende gördüm o tarz şeyler benden başka yaşayan arkadaşım yok ama böyle forumlarda tek tük yaşayanlara rastladım. Tek sorun yaşadığım oyun Valorant, diğerlerinde olmuyor. PC'yi satıp kralını alacağım bıktım

Yani alakası var mıdır bilmiyorum ama geçelerde Windows 11 kurmuştum, OC yapmadan önce BIOS sıfırlamıştım bütün ayarları ayarlayıp TPM'i unuttum. Daha sonra Valorant girdim ve kapandı. Yine denedim her maç girdiğimde ya da çok az zaman geçince kapanıyordu, sonra düzeltmeye çalışırken TPM'i aktifleştirince sorunun çözüldüğünü gördüm. Gerçi sessiz bir şekilde TPM not found gibi bir hata veriyormuş Valorant ben farkında değilmişim.

Az önce Valorant oynamak için oyuna girdim. 2 round oynadım hata vermeden oyun kapandı. Tekrar açtım oyunu 1 dakika geçmeden tekrar oyundan attı. Hata kodu vermedi. Nasıl çözebilirim?
Sürücülerim güncel.

Bu sorun bende de var. Çozdün mü sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…