pcustası21a
Centipat
Valorant'ı 1 aydır oynuyordum bayağı seviye atladım fakat oyunu açmaya denediğimde her şey sıfırlandı, ajanlar gitti. Neden böyle oldu? Emeğim boşa gitti.
Valorant'ı 1 aydır oynuyordum bayağı seviye atladım fakat oyunu açmaya denediğimde her şey sıfırlandı, ajanlar gitti. Neden böyle oldu? Emeğim boşa gitti.
Çünkü kapalı beta bitti. Zaten silineceği söylenmişti.Nasıl yani herkesin Valorant hesabı sıfırlandı mı? Neden böyle bir şey yapsınlarki.
kapalı betada satın aldığımız ajanlar, ve kastığımız level sıfırlanma sebebi , yeni başlayanlar ile eşit bir seviyede başlancıç sağlamak. Ayrıca kapalı betada oynadığımız oyun ile şimdiki oyun arasında baya bir fark oluştu. Oyunu kapalı betada oynayanların tek avantajı tecrübe oldu. İyi forumlar.Valorant'ı 1 aydır oynuyordum bayağı seviye atladım fakat oyunu açmaya denediğimde her şey sıfırlandı, ajanlar gitti. Neden böyle oldu? Emeğim boşa gitti.
konuyla tamamen alakası olmayan bir post olmuş, kapalı betada oynayan herkesin leveli silindi, ajanları silindi sizinkiler neden silinsin ki.Ben kapalı betaya değil açık betada oynadım 2 Haziran'da oyun açık betaya alındı hani bende de silindi mi?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.