Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Shift tuşum çalışmıyor. Yürümeyi CTRL'ye atadım fakat herkesle konuşmak için Shift tuşunu başka tuşa atayamıyorum nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar Shift tuşum çalışmıyor. Yürümeyi CTRL'ye atadım fakat herkesle konuşmak için Shift tuşunu başka tuşa atayamıyorum nasıl yapabilirim?
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.425 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 /all komutunu da kullanabilirsiniz herkese yazmak için.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 Bildiğim kadarıyla o tuşu değiştiremezsiniz.
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #4 kaan.w dedi: /all komutunu da kullanabilirsiniz herkese yazmak için. Genişletmek için tıkla... Hah işte ya. Tamamdır bu oldu. Sabahtan beridir bir yöntem bulamamıştım. Valorant'a komut sistemini bilmiyordum çok teşekkür ederim. Blannk dedi: Bildiğim kadarıyla o tuşu değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet değişmiyor galiba çok aradım da bulamadım. Son düzenleme: 19 Kasım 2023
kaan.w dedi: /all komutunu da kullanabilirsiniz herkese yazmak için. Genişletmek için tıkla... Hah işte ya. Tamamdır bu oldu. Sabahtan beridir bir yöntem bulamamıştım. Valorant'a komut sistemini bilmiyordum çok teşekkür ederim. Blannk dedi: Bildiğim kadarıyla o tuşu değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet değişmiyor galiba çok aradım da bulamadım.