Çözüldü Valorant hesaba girince Secure Boot hatası verirken başka bir hesapta vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

p0rtak

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
Asus prime H310M-KR2.0 5X
Merhaba.
Hesabıma girince Secure Boot + TPM 2.0 hatası veriyor. Ama başka hesaba girince hata vermiyor.
Bilgisayarım Secure Boot desteklemiyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm

Aldığınız anakartta TPM 2.0 ve Secure Boot varsa olur.
Merhaba.
Hesabıma girince Secure Boot + TPM 2.0 hatası veriyor. Ama başka hesaba girince hata vermiyor.
Bilgisayarım Secure Boot desteklemiyor, yardımcı olursanız sevinirim.

Hesap askıya alınmış. Eskiden maalesef hile açmıştım (kesinlikle önermiyorum ve pişmanım) aynı şekilde Secure Boot ve TPM istiyordu. Aradan birkaç ay geçti ve banım kalktı. Şu an normal bir şekilde oynuyorum.

Askıya alınma gibi durum söz konusu değil. Tarafımca çok kez test edildi genelde bir hesaba birden fazla kişi girerse veya o hesapta aniden k/da yükselmesi gibi durumlar gerçekleşirse TPM ve Secure Boot istiyor o hesaba girerken. Askıya alınma, ban yeme gibi bir durum olsa giriş ekranında belirtiyor bunu zaten.

Riot'a ticket at hayırdır çek kaldırıyorlar. İnternet kafeden de girince böyle salakça uyarı yiyorsun. Tickette internet kafeden girdiğim için kendi bilgisayarında TPM hatası alıyorum yaz düzeltirler aynısı bana olmuştu.

Askıya alınma söz konusu dostum. Kendim deneyimledim bunu. H61 anakart kullanıyorum. Önceden Secure Boot ve TPM hatası alıyordum. Ve tam 2 hafta önce banım kalktı.

Askıya alınma söz konusu dostum. Kendim deneyimledim bunu. H61 anakart kullanıyorum. Önceden Secure Boot ve TPM hatası alıyordum. Ve tam 2 hafta önce banım kalktı.

Siz donanım banı yemişsiniz. Donanım banı yediğiniz zaman oynadığınız hesap askıya alınır sadece. Dediğim gibi hesap ban yediği zaman Client'te kalıcı uzaklaştırma diyor zaten. Giremiyorsunuz o şekilde.

başka cihazdan giriliyor + pcmdende başka hesaplara giriliyor.

yazdım fakat geri dönüş olmadı

sorunu ben değil arkadaşım yaşıyor bir soru soracaksanız kendisine sorup size söylerim

anakart değişirse girilir mi ?

Aldığınız anakartta TPM 2.0 ve Secure Boot varsa olur.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…