Valorant hesabı 1 yıllık askıya alındı

eyqmen

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben oyunu açtığımda bir anda hesabınız 2025 tarihine kadar askıya alınmıştır diye bir mesaj geldi ve oyuna giremiyorum madde olarak da 7. madde gözüküyor.

Ben herhangi bir yazılım vb. bir şey kullanmadım normal oyunumu oynar çıkarım durduk yere böyle bir şey oldu ve ben de bilet attım.

Bana.

Dostum haksız yere hesabın askıya alındıysa bilet göndererek rahatlıkla açabilirsin ama durduk yerer olabileceğini sanmıyorum.

Dostum haksız yere hesabın askıya alındıysa bilet göndererek rahatlıkla açabilirsin ama durduk yerer olabileceğini sanmıyorum.
Hocam incelicez dediler işte 3-4 gün arası bugün 3. Gündeyim blitz uygulaması vardı tanklar gözüküyor ya hani oda silmiştim sonra neden olur ki başka hiç birşey kullanmadım gerçekten de

Madde 7 topluluk kurallarıyla alakalı bir şey.
Toxic'lik veyahut oyunbozanlık yaptın mı?

Hayır ben zaten arkadaşlarla oynarım onun haricide toxicler var diye zaten Frankfurt felan giren bir insanim yani bende anlamadım ki

Hocam ondan olabileceğini pek sanmıyorum ancak hesabına başka biri girdiyse veya oyun içi herhangi bir durumdan olduysa yemiş olabilirsiniz zaten 3. Parti bir yazılım direkt perma ban sebebi.

Kötü oynadığın maçlar oldu mı takımı flaşladığın vs. ?
Flaş felan olmadı ama platta bı maç baya kötü oynadım 3 vurdumda sonraki maç 23 vurdum

Kötü oynadığın maçlar oldu mı takımı flaşladığın vs. ?
Flaş felan olmadı ama platta bı maç baya kötü oynadım 3 vurdumda sonraki maç 23 vurdum n
Hocam ondan olabileceğini pek sanmıyorum ancak hesabına başka biri girdiyse veya oyun içi herhangi bir durumdan olduysa yemiş olabilirsiniz zaten 3. Parti bir yazılım direkt perma ban sebebi.
Evet zaten hile olsa kalıcı yerde ne bana 1 yıl atmış olabilir ki bende onu bilmiyorum

Flaş felan olmadı ama platta bı maç baya kötü oynadım 3 vurdumda sonraki maç 23 vurdum

Hocam anlattığınız şeyler çerçevesinde banınız açılır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…