HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 29 Haziran 2024 #11 Keleman dedi: Nasıl kanıtladın peki. Genişletmek için tıkla... Sadece internet kafade oynadığımı söyledim orada çalınmıştır dedim. Ama aslında öyle bir şey olmadı.
Keleman dedi: Nasıl kanıtladın peki. Genişletmek için tıkla... Sadece internet kafade oynadığımı söyledim orada çalınmıştır dedim. Ama aslında öyle bir şey olmadı.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.884 Makaleler 1 Çözümler 14 29 Haziran 2024 #12 Keleman dedi: Maalesef Çok Para Yatırmıştım Genişletmek için tıkla... Ben de 1.5 sene önce durduk yere 3. parti yazılımdan yedim. Bot mesajları olduğu için uğraşmadım bile açtırmaya. Az da olsa para yatırmıştım ama şu rezalet şirketin rezalet oyunlarına değmeyeceğini farkettim.
Keleman dedi: Maalesef Çok Para Yatırmıştım Genişletmek için tıkla... Ben de 1.5 sene önce durduk yere 3. parti yazılımdan yedim. Bot mesajları olduğu için uğraşmadım bile açtırmaya. Az da olsa para yatırmıştım ama şu rezalet şirketin rezalet oyunlarına değmeyeceğini farkettim.