Valorant hesabı çalındı ve Riot desteğine ulaşılamıyor

Semihp

Femtopat
Daha fazla  
Valorant hesabım çalındı ve ben de Riot desteğe mesaj atıyorum fakat ulaşamıyorum. Çalan arkadaş e-posta ve şifresini değiştirmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırdan hesap kurup at bilet. Bende de böyleydi yan hesapla bilet falan attım. Hepsine döndüler, hatta hesabı geri aldım 2. bilete yanlışlık mı yaptık? Başkası aynısını talep etti diye uyardılar. O da bendim dedim.

"Hesap kurtarma hakkında..." seçeneği sadece oturum kapalı seçilebiliyor. Ve bileti açtıktan sonra biletin açıldığı adrese girince bilet açılmamış diyor.

"Hesap kurtarma hakkında..." seçeneği sadece oturum kapalı seçilebiliyor. Ve bileti açtıktan sonra biletin açıldığı adrese girince bilet açılmamış diyor.
Oturum kapalı olduğundan oluyor.

Oturum kapalı olduğundan oluyor.
Oturum açıkkende oturumu kapatın uyarısı veriyor bende
Daha önceden böyle bir şey yaşadın mı acaba? Yaşadıysanda nasıl bu konuda çözüme ulaşırım yardım eder misin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…