Valorant hesabı çalındı

Oyuna para yatırmıştır rütbesi vardır emeği vardır?
Onu düşünemedim emeği boşa gitmiş olur ama tekrar açacağı hesaba para yatırmaz o zaman tecrübe olmuş der geçer elbet.

benim hesabım çalındı ve 20 dakikada geri aldım. Tek önemli şey desteğe hesabı ne zaman açtığınızla alakalı detayları düzgün vermek.

Önce bu linkten hesabınıza giriş yapmayı deneyin. Daha sonra "Personal Information" yazan yerden e-postanızı değiştirmeyi deneyin. Eğer olmazsa hemen destek ekibine yazın. Sign in with your Riot account.

Attığınız linke giriş yaptım lakin benim olmayan bir e maile kod gönderiyor neler yapabilirim ?

E-postayı buradan hesabına giriş yaparak değiştirebilirsiniz. Bir de iki adımlı doğrulamayı açınız.

İki adımlı doğrulama için de e-posta istiyor lakin e-posta bana ait değil.

Önce bu linkten hesabınıza giriş yapmayı deneyin. Daha sonra "personal ınformation" yazan yerden e-postanızı değiştirmeyi deneyin. Eğer olmazsa hemen destek ekibine yazın. Sign in with your Riot account.

Hatta şu an oyuna girdim lakin e-posta benim değil sanırım şifreyi değiştirmeyi unutmuşlar.

Buradan Valorant desteğe yaz detaylı bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…