Valorant hesabı çalındı

wayder6

Femtopat
Daha fazla  
Hesabım 22 Eylül 2024 tarihinde kullanıcı adı ve şifresi değiştirildi bunu akşamında fark ettim ve hemen Valorant bilet gönderdim sonrasında fotoğraftaki gibi 3-4 gün içerisinde dönüş yapacağız denildi fakat bir dönüş yapılmadı. Sonrasında aralıklarla bilet göndermeye devam ettim ve hepsine aynı cevabı diyorlar hesabın içinde yüklü para yatırmıştım. Bir diğer sorun ise hesabım 22 Eylül'de çalınıyor en son oynama tarihi 23 Eylül gözüküyor adam sonrasında bir daha oynamıyor istedikleri tüm bilgileri eksiksiz bir halde dolduruyorum sonrasında bu mesaj ve bir daha dönüş yapılmıyor ne yapmalıyım

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.10.14 - 19.34.17.38.png
    Desktop Screenshot 2024.10.14 - 19.34.17.38.png
    48,8 KB · Görüntüleme: 115
  • Desktop Screenshot 2024.10.14 - 19.36.03.89.png
    Desktop Screenshot 2024.10.14 - 19.36.03.89.png
    35,2 KB · Görüntüleme: 106
Çok bilet göndermenin bir işe yaramayacağını yazıyorlardı. Onun dışında mail adresini denediğini yazmamışsın. Denedin mi? Kullanıcı adımı unuttum diyerek mailine eposta gelmesiyle öğrenip ondan sonra şifreni değiştirebilirsin eğer denemediysen ki sanmıyorum. RİOT gamesin de biletlere dönmemesi ilginç. Genelde en övündükleri konulardan biri olur ama.

Hesap çalma/geri alma konusu uzun sürer, art arda konu atmanız mantıksız ve gereksiz bir şey bekleyin 10 gün ardından yazın o kadar çok konu açmıssınız ki.

Çok bilet göndermenin bir işe yaramayacağını yazıyorlardı. Onun dışında mail adresini denediğini yazmamışsın. Denedin mi? Kullanıcı adımı unuttum diyerek mailine e-posta gelmesiyle öğrenip ondan sonra şifreni değiştirebilirsin eğer denemediysen ki sanmıyorum. Riot Games'in de biletlere dönmemesi ilginç. Genelde en övündükleri konulardan biri olur ama.

Kanka benim Gmail'imi çalıyor sonrasında kullanıcı adı şifre değiştiriyor mail i geri aldım fakat kullanıcı adı veya şifreyi bilmediğim için şifremi unuttum demek mantıksız çünkü mail adresini de değiştirmiş.

Hesap çalma/geri alma konusu uzun sürer, art arda konu atmanız mantıksız ve gereksiz bir şey bekleyin 10 gün ardından yazın o kadar çok konu açmıssınız ki.

Kanka ilk attığımın üstünden 20 gün geçmiş ve halen dönüş yapılmadı fotoğrafta yantaraftada gözüktüğü gibi çözüldü olarak gözüktüğü için daha işlem yapmayacakları anlamına gelir.

değiştirmiceksin öğreneceksin ondan sonra o kullanıcı adı ile şifreni yenileyeceksin mailini değiştirmedi ise
mail değiştirildi

kral çözüldü demek bu olay çözüldü demek dönüş yapılmıyor çözüldü dendikten sonra hala aynı bir dönüş olmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı