Valorant hesabı çalındı

Hesap çalındıysa Riot desteğe yazıp geri alabilirsiniz ancak bu biraz uğraştırıcı bir iş. Size çok detaylı soru listesi iletecekler. Hesaptan en çok oyuna girdiğiniz 5 arkadaşınız, ilk yatırdığınız paranın günü, para yatırdığınız kartın son 2 rakamı gibi gibi uzun bir liste iletecekler. Bunların hepsini doğru cevaplamanız gerekmiyor ama %50'den fazla doğruluk payı olması gerekiyor. Yani size inanmaları lazım.

Direkt ''Hesabım çalındıktan sonra iznim olmadan bazı sitelere üye olunmuş ve 'Riot Games hesap satışınızı doğrulayın' gibi e-postalar almışım. '' yazdığım mesajı sileceğim galiba, ama 8 saat önce yazmışım ve muhtemelen görmüşlerdir, görmemiş ve kayıt tutmuyor olma ihtimalleri var mı?

Hepsini cevapladım hocam.

Ticket atmaktan başka seçenek çok az.

Silmeyin, log olarak durabilir.
Ticket attım zaten bu sadece ekstra bir mesajdı.

Benden tavsiye; oyuna hesap açarken girdiğiniz isimle ilk kez o hesaba girerken karşınıza çıkan nick koyma ekranında farklı isimler koyun. Aynıysa da Riot account diye googlelayıp değiştirin.

"Riot Games hesap satışınızı doğrulayın' gibi e-postalar almışım. " yazdığım maili sileyim mi?
Riot log olarak tutuyor mu mailleri?

"Riot Games hesap satışınızı doğrulayın' gibi e-postalar almışım. " yazdığım maili sileyim mi?
Riot log olarak tutuyor mu mailleri?
Log tutar ancak incelemez diye düşünüyorum.

Üstteki mesajda yapacak bir şey olmadığını söyledim, bekleyin anlamında yani.

Ancak mesaj direkt durursada hesabın çalındıktan sonra satıldığını düşünüp hesabı banlayabilirler, silsem bence daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…