Valorant hesabı çalındı

techno137

Decapat
Dostlar uzun bir aradan sonra Valorant gireyim dedim üniversite sınavından dolayı ara vermiştim. Bu sabah girdiğimde hesabımın şifresinin değiştiğini fark ettim ve otomatik hesap kurtarma bölümünden yeni şifre sıfırlama linki aldım şifreyi değiştirip hesaba girmediğimde harabımın ban yediğini öğrendim
Çalan kişi hesabımın ismini değiştirmiş hile kullanarak immo3 rankına ulaşmış hesabımın banını nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olur musunuz? Betadan beri oynuyorum ve çokça skin bulunuyordu hesapta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap güvenliğinden sen sorumlusun. O yüzden banını açmazlar. İstiyorsan bilet atıp şansını dene ama boşuna.

Bir daha bu tarz oyunlara bir kuruş para yatırmamanız gerektiğini zor yoldan da olsa öğrenmiş oldunuz, yaktığınız paranın ve emeğinizin üstüne soğuk bir su içmekten başka bir çareniz yok, unutun o hesabı, ne kadar ticket açarsanız açın, hesabınızın güvenliğinden siz sorumlu olduğunuz için banınızı açmazlar.

Hocam bu sabah gelen mail sonucunda hesabımın banının açıldığını öğrendim. Vallahi çok sevindim ya o kadar emek vardı
Hesabını kontrol ettiğimde, üçüncü parti yazılımı nedeniyle kalıcı bir kısıtlaman olduğunu gördüm. Daha fazla araştırma yaptıktan sonra, o sırada hesapta şüpheli bir giriş işlemi tespit ettim! Sonuç olarak, aldığın kısıtlamayı hemmmen kaldırdım!

Destek bana insiyatif sağlamış sanırım

Hesaba girdim çalan kişi hesapta yüklü vp bırakmış ve 2 bıçak 2 silah almış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…