Valorant hesabı çalındı

alrisha

Centipat
Daha fazla  
2022 Ocaktan beri aktif olarak kullandığım, 20K'lık skinli hesabım çalındı. Arkadaşımın maili de benim mailime kayıtlıydı onun da çalındı, iki aşamalı doğrulama vardı benim maile geliyordu önce kod, ilk olarak WhatsApp'ıma Instagram için birkaç gündür şifre değiştirme onay kodu geldi çok önemsemedim. Dün mailime girmeyi denedim girmedi too many request yazısı çıktı ekranda. Mail şifremi değiştirebildim sonradan fakat Valorant hesaplarımın mailini değiştirmişler, Riot'a ticket attım fakat ilk açtığım silah skini vs hatırlamıyorum. VP kodlarının bana ait olduğuna dair kanıt sunabildim sadece. Sizce alabilir miyim? Hesabı dünden beri kahroluyorum

VP kodlarının sana ait olduğu onaylanırsa hesabı çok yüksek ihtimalle geri alırsın diye düşünüyorum. Bu arada Instagram, Steam, Epic tarzı sağlayıcılara bu ara çok fazla erişilmeye başlandı. Benzer bir olay geçenlerde benim başıma geldi fakat hesapları kaptırmadan olayı çözebildim. Maillerini düzenli olarak kontrol edip gelen mailleri önemsemeni tavsiye ederim.

Bende yaşamıştım bu işi ticketla detaylı bir şekilde anlatırsan çözersin yetkili arkadaş zaten önceden hangi epostaya falan kayıtlı olduğunu görüyor ve istediği kanıtları verirsen rahat bir şekilde alırsın hesabı kanıtın yoksa kanıt bulmaya çalış yoksa geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…