Valorant hesabı çalındı

Yagizzw

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hesabı satıyordum. Adam şifre istedi hesaba girmek için. İki faktörlü doğrulama olmasına rağmen baktık yayın falan açtı 30dk sonra e-posta değişti. Ne yapacağım? İlk maile ulaşamıyorum.

Kendi elinizle vermişsiniz, biraz uğraştırır. Hesabınıza VP aldıysanız kodlarıyla birlikte ticket atın. Belki faydası dokunur. Umarım bu bir ders olur da hesap alım/satım gibi illegal şeylerle uğraşmazsınız.

1.jpg

Kendi elinizle vermişsiniz, biraz uğraştırır. Hesabınıza VP aldıysanız kodlarıyla birlikte ticket atın. Belki faydası dokunur. Umarım bu bir ders olur da hesap alım/satım gibi illegal şeylerle uğraşmazsınız.

Hocam üniversite sınavına hazırlanıyorum ilk maili bende değil satar kenara para atarım dedim 1 yıldır girdiğim yok iyi niyetimi kullanamadım. Ve kodlara nereden bakabilirim e postamı değişmeden önceki e postada mı?

Hocam üniversite sınavına hazırlanıyorum ilk maili bende değil satar kenara para atarım dedim 1 yıldır girdiğim yok iyi niyetimi kullanamadım. Ve kodlara nereden bakabilirim e postamı değişmeden önceki e postada mı?
Aracı sitelerden aldıysanız sitedeki hesap geçmişinizde olabilir, site kodu e-posta olarak atıyorsa orayı da kontrol etmekte fayda var.

Hocam buldum bir tane siteden aldığım kod var koda eriştim şu hesabı çekebilrisem inşallah satmam daha da gider evlenirsem oğluma veririm. Kod ile nasıl kurtarabilirim hesabı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı