CarlaMann5 Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 Valorant hesabım çalındı. Gmail'imi kontrol ettiğimde hiçbir giriş gözükmüyor fakat adam Valorant'a kayıtlı Gmail'i değiştirmiş, yardım edin.
Valorant hesabım çalındı. Gmail'imi kontrol ettiğimde hiçbir giriş gözükmüyor fakat adam Valorant'a kayıtlı Gmail'i değiştirmiş, yardım edin.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 21 Ocak 2023 #2 CarlaMann5 dedi: Valorant hesabım çalındı. Gmail'imi kontrol ettiğimde hiçbir giriş gözükmüyor fakat adam Valorant'a kayıtlı Gmail'i değiştirmiş, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Riot Games'e destek bildirimi açın.
CarlaMann5 dedi: Valorant hesabım çalındı. Gmail'imi kontrol ettiğimde hiçbir giriş gözükmüyor fakat adam Valorant'a kayıtlı Gmail'i değiştirmiş, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Riot Games'e destek bildirimi açın.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.219 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 CarlaMann5 dedi: Valorant hesabım çalındı. Gmail'imi kontrol ettiğimde hiçbir giriş gözükmüyor fakat adam Valorant'a kayıtlı Gmail'i değiştirmiş, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Riot desteğe yazman lazım Max 4 güne verirler.
CarlaMann5 dedi: Valorant hesabım çalındı. Gmail'imi kontrol ettiğimde hiçbir giriş gözükmüyor fakat adam Valorant'a kayıtlı Gmail'i değiştirmiş, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Riot desteğe yazman lazım Max 4 güne verirler.
CarlaMann5 Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #4 benmuhammed dedi: Riot Games'e destek bildirimi açın. Genişletmek için tıkla... Açmak pek istemiyorum çünkü adamda büyük ihtimal Gmail girişi aktif ne yapmam lazım atayim mi yine de.
benmuhammed dedi: Riot Games'e destek bildirimi açın. Genişletmek için tıkla... Açmak pek istemiyorum çünkü adamda büyük ihtimal Gmail girişi aktif ne yapmam lazım atayim mi yine de.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 21 Ocak 2023 #5 CarlaMann5 dedi: Açmak pek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Açmadan hesabı nasıl almayı düşünüyorsunuz? Siz bilirsiniz.
CarlaMann5 dedi: Açmak pek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Açmadan hesabı nasıl almayı düşünüyorsunuz? Siz bilirsiniz.
M Mor1arty Picopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #6 Desteğe yazman gerek.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.773 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Ocak 2023 #7 CarlaMann5 dedi: Açmak pek istemiyorum çünkü adamda büyük ihtimal Gmail girişi aktif ne yapmam lazım atayim mi yine de. Genişletmek için tıkla... Hocam niye anında bırakıyorsunuz böyle işleri sizin gibi birkaç arkadaş daha gördüm benim de hesabım çalınmıştı tictek attım hesabı 3 gün içinde aldım sizden bilgi istiyorlar isterseniz atarım onları.
CarlaMann5 dedi: Açmak pek istemiyorum çünkü adamda büyük ihtimal Gmail girişi aktif ne yapmam lazım atayim mi yine de. Genişletmek için tıkla... Hocam niye anında bırakıyorsunuz böyle işleri sizin gibi birkaç arkadaş daha gördüm benim de hesabım çalınmıştı tictek attım hesabı 3 gün içinde aldım sizden bilgi istiyorlar isterseniz atarım onları.
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.219 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #8 CarlaMann5 dedi: Açmak pek istemiyorum çünkü adamda büyük ihtimal Gmail girişi aktif ne yapmam lazım atayim mi yine de. Genişletmek için tıkla... Gmail değiştirmesi bir şey değiştirmiyor.
CarlaMann5 dedi: Açmak pek istemiyorum çünkü adamda büyük ihtimal Gmail girişi aktif ne yapmam lazım atayim mi yine de. Genişletmek için tıkla... Gmail değiştirmesi bir şey değiştirmiyor.
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 21 Ocak 2023 #9 CarlaMann5 dedi: Açmak pek istemiyorum çünkü adamda büyük ihtimal Gmail girişi aktif ne yapmam lazım atayim mi yine de. Genişletmek için tıkla... Farklı bir e-posta ile yazın isterseniz. Tek çözümü bu çünkü.
CarlaMann5 dedi: Açmak pek istemiyorum çünkü adamda büyük ihtimal Gmail girişi aktif ne yapmam lazım atayim mi yine de. Genişletmek için tıkla... Farklı bir e-posta ile yazın isterseniz. Tek çözümü bu çünkü.
CarlaMann5 Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #10 benmuhammed dedi: Farklı bir e-posta ile yazın isterseniz. Tek çözümü bu çünkü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
benmuhammed dedi: Farklı bir e-posta ile yazın isterseniz. Tek çözümü bu çünkü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.