Valorant hesabi çalınmış mıdır?

d4irea

Centipat
Daha fazla  
Ben Valorant hesabimi satiyordum. Bir adam geldi bir link atti, tikladim. Dalginligima geldi. Sonra anlayip hemen degistim. 2 hafta boyunca sifreyi maili falan degisip oynadim. Dun sifre degisme maili geldi. Şu an hesaba giremiyorum. Ne yapmalıyım?

Ben Valorant hesabimi satiyordum. Bir adam geldi bir link atti, tikladim. Dalginligima geldi. Sonra anlayip hemen degistim. 2 hafta boyunca sifreyi maili falan degisip oynadim. Dun sifre degisme maili geldi. Şu an hesaba giremiyorum. Ne yapmalıyım?

Riot'a ticket at durumu bildir hesabım bende değil falan filan sana bir form gönderiyorlar onu dolduruyorsun hesabını geri alıyorsun.

Hesaba bağlı mail ilk mail mi? Bir de o mail e erişiminiz var mı?

Satma aşamasında olduğunu falan yazmadan ticket at. Satmak yasak olduğu için ya uğraşmazlar ya da direkt hesabı banlarlar.

Siz yine mail atmayı deneyin. Zaten kendileri sizden hesap hakkında bilgiler isteyecek. Doğru bir şekilde doldurursanız bir ihtimalle kurtarabilirsiniz.

Bazi sorulari bos biraktim ama cogu soruyu dogru yaptim bekliyeceğiz inşallah kurtaririz adam mail yollamadan sifreyi falan nasıl degisti anlamadim bana hiç mail gelmedi mail degisikligi vb.

Siz yine mail atmayı deneyin. Zaten kendileri sizden hesap hakkında bilgiler isteyecek. Doğru bir şekilde doldurursanız bir ihtimalle kurtarabilirsiniz.

Bir de benim bir sorum olacak kartla islem yapmadim ben kod ile yaptim kredi kartini falan calabilir mi?

İlk maile erişiminiz varsa yatırılan VP kodları açılan ilk ajan gibi sizin bileceğiniz bilgileri vesaire biliyorsanız geri alabilirsiniz ticket atıp.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı