Valorant hesabı game Pass bağladıktan sonra çalındı

akshr.xr

Femtopat
Daha fazla  
Game Pass hesap almıştım 100TL'ye, 2 gün oynadım, daha sonra mailim değiştiğine dair mail geldi. Geri alamıyorum. 2. sahibiyim, 1. sahibine de ulaşamıyorum. Alalı 4 yıl oldu. Valorant'a yeni başlamıştım, hesap neredeyse dolu. Ajan yok diye bağladım. Nasıl 2 aşamalı doğrulamayı geçtiler onu bile anlamadım. Nasıl çalındığını bilen varsa yardım etsin. Veya çalana ulaşabilir miyim?

2'li aşama varsa muhakkak 1. sahibi hesabı geri almıştır. Geçmiş olsun arkadaşa ulaşmanız gerekiyor. Aksi takdirde ilk mail gerekiyor.

2'li aşama varsa muhakkak 1. sahibi hesabı geri almıştır. Geçmiş olsun arkadaşa ulaşmanız gerekiyor. Aksi takdirde ilk mail gerekiyor.

Hocam ilk sahibine ulaştım hesabı geri aldık. Dediğine göre hesabı geri almamış. 2 aşamalıyı nasıl geçtiler hala bilmiyorum.

İlk mailinden geri alabiliyorlar. Klasik bir taktik bu, hesabı satıyorlar sonra destek ekibine hesabım çalındı deyip geri alıyorlar. Eğer durum buysa (ki muhtemelen öyle) yapabileceğin bir şey yok.

Yok hocam öyle bir şey yaşanmamış. Benim merak ettiğim nasıl çalındığı bu neredeyse imkansız. Game Pass bağlayıp kendi hesabımı çalmayı denedim, bunu başaran nasıl yaptı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı