Valorant hesabı kaç para eder?

Riot hesabı satmak yasaktır. Hesabınızın satıldığı veya el değiştirdiği anlaşılırsa hesap bloke olabilir, dikkatli olun.

Neden hocam?

Evet vereceğim.

Neden?
Hocam Riot'ta sitede buyuk bir sorun var ve onu suan dile getirmek istemiyorum. Çogu kisi biliyor ve bu sebepten dolayı hesap almaktan çekiniyor. Hele ki böyle bir hesaba 1000 TL civarı para verip birinin alması gerçekten zor bir durum.

Ek bir site daha var Gamermarkt. Bu site uzerinden de ilana koyabilirsin alan olursa tabi.

Kardeşim oha diyorum ama bu nedir bu bildiğin aç gözlülük neyse oyuna kaç para yatırdığına bak bakmayı bilmiyorsan Google'da var yatırdığın paranın yarısından biraz fazlaya sat.

Kardeşim oha diyorum ama bu nedir bu bildiğin aç gözlülük neyse oyuna kaç para yatırdığına bak bakmayı bilmiyorsan Google'da var yatırdığın paranın yarısından biraz fazlaya sat.

5500 TL yatırmışım ve hesap şu an immortal. Radyant uğurluğu vs. var.

Dosya Ekleri

• 1653479897511.png
    1,1 KB · Görüntüleme: 50
5500 TL yatırmışım ve hesap şu an immortal. Radyant uğurluğu vs. var.

Bu tarz hesaplar çok sık satışa çıkmıyor hocam o yüzden tam piyasası yok 1500TL dende alıcı bulursun 5000TL dende bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…