Valorant hesabı kaç TL eder?

Tyr

Decapat
Daha fazla  
3. sezon bp.
Vandal: Asil+
Phantom: Asil-özel harekat.
Bıçak: Yelpaze.

Dosya Ekleri

• 2222.png
    1.012,2 KB · Görüntüleme: 197
Son düzenleyen: Moderatör:
3. sezon bp.
Vandal: Asil+
Phantom: Asil-özel harekat.
Bıçak: Yelpaze.
Hesabın değeri ortalama 6500 7500 civarı, rankına ve seviyesine bağlı olarak fiyatı 7500 8000tlden başlar, fakat maili yoksa uğraşmayın hesap satılmaz ve kim bi hesaba 7-8k bayılır orasıda şüpheli, satmak için ederinin çok çok altına inmeniz gerek gibi.

Çok abartı fiyat vermişsiniz hesaba. O kadar birşey yok hesapta ve rank ve seviye fiyatı o kadar uçurmuyor.

Çok abartı fiyat vermişsiniz hesaba. O kadar birşey yok hesapta ve rank ve seviye fiyatı o kadar uçurmuyor.
Skinlerin ederini hesaplarsanız fiyatını anlayacaksınız, ben yüksek fiyat vermedim hesapa harcanan parayı söyledim.

şimdi fark ettim hesaplamam gerekenden 1000 2000 tl daha fazla hesaplamışım yanlışlık olmuş.

hesabın lvl 199 maili falan var rankı yok rank kasarım sorun değil 2-4 arası bişeye versem güzel olur

kesin olarak ne koyayım fiyata öneriniz nedir ya da alacak var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…