Valorant hesabı kaç TL eder?

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7
3050 Tİ
8 GB Ram
Meslek
Video Editör
Merhaba. Hesabımı satmayı düşünüyorum. İçinde:
Asil, yitik ve Yağmacı Vandal.
Delipop, champions 2024 ve asil Phantom.
İyon ve Asil Karambit.
Yağmacı Operatör ve Guardian.
Rankı da platin.

Merhaba. Hesabımı satmayı düşünüyorum. İçinde:
Asil, yitik ve Yağmacı Vandal.
Delipop, champions 2024 ve asil Phantom.
İyon ve Asil Karambit.
Yağmacı Operatör ve Guardian.
Rankı da platin.
2-3K civarı. Rankı yüksek olsaydı daha fazlaya satılırdı.
Düzeltiyorum 1.500TL 2200TL arası.

Hocam hesap satışları güvenilir olmadığı için VP bazında hesaplamaya çalışmayın. Satmak istiyorsanız Max 1K ya ilana koyun. Biliyorum iki skin bile bu parayı geçiyor ama yapacak bir şey yok. Zaten hesabı sattıktan sonra geri çekebilirsiniz bile o yüzden kimse fazla para vermez tanıdığınız birine gitmicekse.

Bunları yazmasanız 2000 liraya direkt alırdım şu an.

Vallahi Riot hesap paylaşımını veya satışını desteklemez. Hesabı hangi mail açtıysa sahibi odur kafasıyla bakıyorlar. Bzıları direkt Gmail'i bırakıyor ama ne kadar güvenilir bilemem.

Eger ilk maili yoksa o hesabın arkadaşın dediğinden olacağın zannetmiyorum konu sahibine sorun isterseniz ilk Gmail'i var mı diye.

Rankı yüksek bu arada çoğu türke göre ayrıca 1.500 çok düşük bir fiyat bence.
Rankı öncelikle yüksek değil. Oyunu ortalama 6 ay düzenli oynayanın çıkabileceği bir rank. VP gözüyle bakarsak ben hesabımı satsam 8.500 TL eder ama değil.

Ayrıca evvel zamanda yaşadığım bir olaydan bahsetmeden es geçemeyeceğim. Hesabın ilk mailini direk size vermesi lazım yoksa almayın. Alırsanız riottan o hesabı geri alması max 4 gün. Elinizde patlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…