A Alp Kaftan Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #1 Merhaba Valorant hesabımı satmak istiyorum fakat hızlı bir şekilde satmak istiyorum. Nereden satabilirim?
Merhaba Valorant hesabımı satmak istiyorum fakat hızlı bir şekilde satmak istiyorum. Nereden satabilirim?
B Bleaker Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #2 Hızlı satabilmek için belirli bir yöntem yok, internette bulduğun bazı siteler de ilan açabilirsin 1-2 gün içinde alıcı çıkar sanırım.
Hızlı satabilmek için belirli bir yöntem yok, internette bulduğun bazı siteler de ilan açabilirsin 1-2 gün içinde alıcı çıkar sanırım.
A Alp Kaftan Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2021 #3 Bleaker dedi: Hızlı satabilmek için belirli bir yöntem yok, internette bulduğun bazı siteler de ilan açabilirsin 1-2 gün içinde alıcı çıkar sanırım. Genişletmek için tıkla... Site konusunda öneriniz var mı?
Bleaker dedi: Hızlı satabilmek için belirli bir yöntem yok, internette bulduğun bazı siteler de ilan açabilirsin 1-2 gün içinde alıcı çıkar sanırım. Genişletmek için tıkla... Site konusunda öneriniz var mı?
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 22 Ekim 2021 #4 Türkiye'nin En Büyük Oyuncu Pazarı | GameSatış Türkiyenin Oyuncu Pazarı: Goldbar, Skin, Elmas, Epin ve Daha Fazlası! Sevdiğin oyunu ucuza satın al ya da Hesabını güvenle sat. Hemen keşfet! www.gamesatis.com
Türkiye'nin En Büyük Oyuncu Pazarı | GameSatış Türkiyenin Oyuncu Pazarı: Goldbar, Skin, Elmas, Epin ve Daha Fazlası! Sevdiğin oyunu ucuza satın al ya da Hesabını güvenle sat. Hemen keşfet! www.gamesatis.com
A Alp Kaftan Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #5 Tamamdır teşekkür ederim.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.638 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #6 Alp Kaftan dedi: Merhaba Valorant hesabımı satmak istiyorum fakat hızlı bir şekilde satmak istiyorum. Nereden satabilirim? Genişletmek için tıkla... Alan çıkmaz. Zaten oyun ücretsiz, adam kendi kasar.
Alp Kaftan dedi: Merhaba Valorant hesabımı satmak istiyorum fakat hızlı bir şekilde satmak istiyorum. Nereden satabilirim? Genişletmek için tıkla... Alan çıkmaz. Zaten oyun ücretsiz, adam kendi kasar.
SelimAkoguz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 1.246 Çözümler 1 Yer Selim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Selim 23 Ekim 2021 #7 DeSeRT_TR dedi: Alan çıkmaz. Zaten oyun ücretsiz, adam kendi kasar. Genişletmek için tıkla... Hani oyunda desen diye bir olay var belki bilirsin.
DeSeRT_TR dedi: Alan çıkmaz. Zaten oyun ücretsiz, adam kendi kasar. Genişletmek için tıkla... Hani oyunda desen diye bir olay var belki bilirsin.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.231 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 23 Ekim 2021 #8 DeSeRT_TR dedi: Alan çıkmaz. Zaten oyun ücretsiz, adam kendi kasar. Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant'a kasarak skin alamıyorsun
DeSeRT_TR dedi: Alan çıkmaz. Zaten oyun ücretsiz, adam kendi kasar. Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant'a kasarak skin alamıyorsun
M Mensol Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #9 DeSeRT_TR dedi: Alan çıkmaz. Zaten oyun ücretsiz, adam kendi kasar. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta skinler var ve bu skinleri kötü olanlar en azından ajan kontratları ile alabiliyoruz ama diğer skinler gerçek para ile satılıyor yani arkadaş oyun içi satın alım yapılmış bir hesap satıyor.
DeSeRT_TR dedi: Alan çıkmaz. Zaten oyun ücretsiz, adam kendi kasar. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta skinler var ve bu skinleri kötü olanlar en azından ajan kontratları ile alabiliyoruz ama diğer skinler gerçek para ile satılıyor yani arkadaş oyun içi satın alım yapılmış bir hesap satıyor.
A Alp Kaftan Decapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 57 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #10 Hesabımın hem rankı yüksek bir de oyun içinde kullanılabilecek birçok skin bulunuyor bu sebepten ötürü satıyorum.
Hesabımın hem rankı yüksek bir de oyun içinde kullanılabilecek birçok skin bulunuyor bu sebepten ötürü satıyorum.