Valorant hesabı ne kadar eder?

Aurus

Centipat
Daha fazla  
Evet biliyorum hesap satmak yasak ve zaten satmayı da düşünmüyorum ancak merak ettim. 89 tane oyuncu kartı, 98 tane sprey var. Toplam 50 tane skin var ve tüm karakterler açık durumda 30 kadar da radyanit var. Asıl olay belli başlı skinlerde tabii: Yağmacı Vandal, Asil Vandal, asil Phantom, asil frenzy, kelebek, ego ghost var. Sizce değeri nedir? Riot'un sitesinden baktığıma göre toplam 951TL harcamışım. Satacak olsam kaça giderdi?

Btw bu hesaba benim 1700TL yatırdığım LoL hesabı da dahil. Kutu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde hesapların fiyatında belirli olan liglerdir kostümler veya kostüm parçaları her zaman satın alınabilinir. İçinde ki içerikler tabii ki de fiyatına etki eder ama bu ahım şahım değil (satıştan kalkan özel içerikler yok ise). LoL hesabına gelirsek bu alan insana bağlı olabilir Valorant ve LoL çok farklı oyunlar alıcı insan LoL oynamayabilir, hiç oynamamış olabilir ya da oynamayacak olabilir bunu ona dayatıp zorla LoL hesabı var içinde diyemezssiniz.

Son düzenleme:
Ben casual bir oyuncuyum uzun süreler lol oynadım şimdilerde ise oynadığım tek oyun Valorant sadece gece girip arkadaşlarımla unranked oyun oynarım hesap bronz 2 çok yüksek bir rank değil yani.

Dediğim gibi genelde fiyatı belirleyen hesabın ligidir immortal ligdeki bir hesabı skinsiz bile satabilirsiniz lakin bronz hesabın hiçbir değeri yok yatırdığınız parayı almayı kesinlikle düşünmeyin. Yazdıklarına göre özel seri skinlerden herhangi biri de yok Max 300-350 hadi en fazla 500 diyelim üstünü veren olmaz. Bu söylediklerim Valorant hesabınız için geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…