Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 1 Ağustos 2021 #11 Fian Şampiyonu dedi: Facebook grupları var oralarda satabilirsin. @Windows 11 Bükücü gülücük atmanın nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Dolandırılırsa ne yapacak? Riot Games yardımcı olmayacaktır.
Fian Şampiyonu dedi: Facebook grupları var oralarda satabilirsin. @Windows 11 Bükücü gülücük atmanın nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Dolandırılırsa ne yapacak? Riot Games yardımcı olmayacaktır.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 1 Ağustos 2021 #12 Windows 11 Bükücü dedi: Dolandırılırsa ne yapacak? Riot Games yardımcı olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Adam akıllı aracılar ile hiç bir şey olmaz. Bizzat kendim yaptığım için biliyorum. Başka oyunlarda bir sürü alım satımım oldu.
Windows 11 Bükücü dedi: Dolandırılırsa ne yapacak? Riot Games yardımcı olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Adam akıllı aracılar ile hiç bir şey olmaz. Bizzat kendim yaptığım için biliyorum. Başka oyunlarda bir sürü alım satımım oldu.