G Ghost44 Decapat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 6 6 Mayıs 2023 #1 Valorant hesabımı satmak istiyorum 3K'ya yakın para yatırdım. Nereden en güvenilir şekilde satabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2023
Valorant hesabımı satmak istiyorum 3K'ya yakın para yatırdım. Nereden en güvenilir şekilde satabilirim?
werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 6 Mayıs 2023 #3 3K yatırdıysan satma değmez emeğine yazık.
Naichtto Picopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 57 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #4 Ghost44 dedi: Valorant hesabımı satmak istiyorum 3K'ya yakın para yatırdım. Nereden en güvenilir şekilde satabilirim? Genişletmek için tıkla... Gamesatis , itemsatis , bynogame vb sitelerde satabilirsin aga ara googledan bul. Bu siteler baya kullaniliyor
Ghost44 dedi: Valorant hesabımı satmak istiyorum 3K'ya yakın para yatırdım. Nereden en güvenilir şekilde satabilirim? Genişletmek için tıkla... Gamesatis , itemsatis , bynogame vb sitelerde satabilirsin aga ara googledan bul. Bu siteler baya kullaniliyor