A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Valorant hesabı almak istiyorum şu an sadece itemsatış ve GameSatış sitelerini biliyorum. Başka bildiğiniz siteler var mı? Son düzenleme: 24 Mart 2021
Valorant hesabı almak istiyorum şu an sadece itemsatış ve GameSatış sitelerini biliyorum. Başka bildiğiniz siteler var mı?
ArdaTaskin Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 24 Mart 2021 #2 Sanırsam ByNoGame'den de ilan veriliyordu.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Hocam satın alınacak bir sürü site var ama hesabı aldığınız kişi para yatırmışsa daha önceden anında hesabınızı geri alacak sizden.
Hocam satın alınacak bir sürü site var ama hesabı aldığınız kişi para yatırmışsa daha önceden anında hesabınızı geri alacak sizden.
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #4 Schentienel dedi: Hocam satın alınacak bir sürü site var ama hesabı aldığınız kişi para yatırmışsa daha önceden anında hesabınızı geri alacak sizden. Genişletmek için tıkla... Biliyorum konuyu çoktan yazdım silemediğim için de kaldı. Çok tehlikeli hesap alımı Valorant'ta.
Schentienel dedi: Hocam satın alınacak bir sürü site var ama hesabı aldığınız kişi para yatırmışsa daha önceden anında hesabınızı geri alacak sizden. Genişletmek için tıkla... Biliyorum konuyu çoktan yazdım silemediğim için de kaldı. Çok tehlikeli hesap alımı Valorant'ta.