Valorant hesabı satılıp CS 2'ye geçilir mi?

Öncelikle selam. Malum CS 2 çıkıyor. Halihazırda Valorant hesabım var. Onu tahminen 500 TL'ye satarsam, CS:GO seçkin alabilirim. Ancak Türkiye serveri olmaması biraz kötü. Benim düşüncem bu.

Hocam ne olacağı belli değil bakmak lazım bence satılmamalı CS 2 beklenen gibi çıksa bile siz beğenmeyebilirsiniz bakın beğenirseniz satarsınız.

Şu anki csnin iyi grafikli halini oynamak istediğine eminsen sat ayrıca hile sorununun önüne geçebileceklerini hiç sanmıyorum bugüne kadar beceremediler.

Bence çok yanılıyorsunuz. Bana bu güncellemeden sonra oyunun üzerine daha çok gidecekler gibi geliyor yani bu güncellemeden sonra mutlaka başka yenilikler vs de olacaktır.

Bence diğer oyunlar içinde iyi bir şey bu. Mesela Valorant'ta geri kalmamak için ilerleyecektir.

CS 2 diye bir şey yok GO'ya adamlar makyaj yapmış aynı halt.

Ne saçma bir yorum ne saçma bir insan. CS 1.5'ten 1.6ya geçilincede 1.6 dememişlerdir o zaman makyajlı 1.5 oynuyoruz demişlerdir. Te Allah'ım ya.

Öncelikle selam. Malum CS 2 çıkıyor. Halihazırda Valorant hesabım var. Onu tahminen 500 TL'ye satarsam, Cs:go seçkin alabilirim. Ancak Türkiye serveri olmaması biraz kötü. Benim düşüncem bu.
Kanka geçilir mi geçilir ama bence geçme çünkü CS 2 ile cs-go arasında nerede ise fark yok, sana aynı deneyimi yaşatacak, cs-go yu seviyorsan bile bence 2-3 ay daha bekle çünkü o türde çok fazla yeni oyun çıkacak, The Finals ve CONFLICT bunlardan bazıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…