A ahmetmuhsinkorkmaz Femtopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Basliktaki gibi Valorant hesabim sebepsiz ban yedi en kisa sürede yardim edebilecek var mı? Dosya Ekleri Screenshot 2024-07-30 144830.png 939,1 KB · Görüntüleme: 116
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 ahmetmuhsinkorkmaz dedi: Basliktaki gibi Valorant hesabim sebepsiz ban yedi en kisa sürede yardim edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Riot asla açmıyor banı çok denedim çok ticket atma ticket banı yersin 13 günde bekleyiver.
ahmetmuhsinkorkmaz dedi: Basliktaki gibi Valorant hesabim sebepsiz ban yedi en kisa sürede yardim edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Riot asla açmıyor banı çok denedim çok ticket atma ticket banı yersin 13 günde bekleyiver.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.164 Makaleler 3 Çözümler 194 30 Temmuz 2024 #3 Küfür, hakaret veya o tarz bir şeyden ban yemişsin. Gece 4.14'te rastgele ban atacaklarını sanmıyorum. Ayrıca süresi 2 hafta gibi kısa bir süre. Son düzenleme: 30 Temmuz 2024
Küfür, hakaret veya o tarz bir şeyden ban yemişsin. Gece 4.14'te rastgele ban atacaklarını sanmıyorum. Ayrıca süresi 2 hafta gibi kısa bir süre.
A ahmetmuhsinkorkmaz Femtopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 ItsAllGoodman dedi: Küfür, hakaret veya o tarz bir şeyden ban yemişsin. Gece 4.14'te rastgele bana atacaklarını sanmıyorum. Ayrıca süresi 2 hafta gibi kısa bir süre. Genişletmek için tıkla... Yahu onca ana avrat söven kisi varken gitmis beni mi bulmus? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
ItsAllGoodman dedi: Küfür, hakaret veya o tarz bir şeyden ban yemişsin. Gece 4.14'te rastgele bana atacaklarını sanmıyorum. Ayrıca süresi 2 hafta gibi kısa bir süre. Genişletmek için tıkla... Yahu onca ana avrat söven kisi varken gitmis beni mi bulmus?
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 30 Temmuz 2024 #5 ahmetmuhsinkorkmaz dedi: Yahu onca ana avrat söven kisi varken gitmis beni mi bulmus? Genişletmek için tıkla... Onlarda banlanıyor ama siz göremiyorsunuz.
ahmetmuhsinkorkmaz dedi: Yahu onca ana avrat söven kisi varken gitmis beni mi bulmus? Genişletmek için tıkla... Onlarda banlanıyor ama siz göremiyorsunuz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.164 Makaleler 3 Çözümler 194 30 Temmuz 2024 #6 ahmetmuhsinkorkmaz dedi: Yahu onca ana avrat söven kisi varken gitmis beni mi bulmus? Genişletmek için tıkla... Onların ban yemediğini nerden biliyorsun? Raporlarsan onlar da yer.
ahmetmuhsinkorkmaz dedi: Yahu onca ana avrat söven kisi varken gitmis beni mi bulmus? Genişletmek için tıkla... Onların ban yemediğini nerden biliyorsun? Raporlarsan onlar da yer.