Valorant hesabı yüzünden hukuki herhangi işlem yapılabilir mi?

theYagi

Hectopat
Makaleler
5
Merhaba, abarttığımı düşünebilirsiniz ama, anlatacağım kişi o potansiyelde.

Benim daha yeni küstüğüm bir arkadaşım var, 3 yıldır tek arkadaşım kendisi...

Bana bir oyun üzerinden VIP almıştı, bunu bahane ederek bana herhangi bir hukuki işlem yapabilir mi?
Bir de bu şahıs Valorant hesapları falan satıyor, bana bir Valorant hesabı verdi ben girdiğimde hesapta tanımadığım biri oynuyordu, çalıntı hesaba girdi vb. bir şey yapabilir mi?
Veya arkadaş ortamı, küfürleşiyoruz doğal olarak, o bana ben ona küfür ediyordum ama kötü amaç için değil, bundan bir şey yapabilir mi?
Son olarak ben internette fake hesap açıp kendimi hackerim diye kandırmıştım onu tanımadığım gibi davranıp, bundan bir şey yapabilir mi?
Bir soru daha, içimde her böyle olayda bir korku taneciği oluşuyor ve kendi kendine büyüyor, uyuyamayacak hale getiriyor, kalbim çarpıntı yapıyor rengim beyazlaşıyor.
Mesela oyunda birisi beni ağır sinir etmedikçe küfür etmem, çok nadirdir küfür ettiğim, birine küfür edince o kişi beni mahkemeye falan verecek korkusu büyüyor bende.
Bir tanıdığım bunun anksiyete olabileceğini söylemişti ama pek inanmadım açıkçası, olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Küfür hoş bir şey değil fakat arkadaş ortamına güveniyorsan, onlar sana güveniyorsa sorun olmaz. Ayrıca biraz basit bir öneri olacak fakat dava edilmekten falan korkuyorsan küfür etmeyebilirsin. Sinirini en azından bir yastıktan falan çıkarmayı dene.

Arkadaş ortamı derken, İkimizdik sadece bozuldu ortamımız işte o yüzden güvenemiyorum, Whatsapp geçmişinden falan korkuyorum alır atar vb. Ancak o bana Khonktarın S***** G** Şarkısını atmıştı, Bir şey yapabilir mi?

Küfür etmem zaten o kadar fazla, Artık hiç etmem tövbe ettim bu olaydan sonra.

Geçen ki Minecraft VIP hesap konusunu sen açmadın mı verdikya cevabını bir şey yapamaz diye.

Geçen ki Minecraft VIP hesap konusunu sen açmadın mı verdikya cevabını bir şey yapamaz diye.
Hocam, valoranttan bana mesaj yolladı, Sana bir mesaj atıcam yaptıklarımın sebebini anlayacaksın diye, O Yüzden korktum. Sanırım anksiyete olayı gerçek...

Anladığım kadarıyla yaşın biraz küçük. Hukuki bir olay açıkçası gözüme çarpmadı. Her samimi arkadaş ortamında küfür edilebilir, bu hakaret suçunu oluşturmamaktadır. Bir şey olmaz, merak etmeyin.

16 Yaşıma girdim, Teşekkürler mesajınız için.

Nasıl bir arkadaşmış bu ya. Yine aynı arkadaştan bahsettiğiniz bir konu sanırım. Bir şey olmaz hocam kulak arkası edin.
Eğer bu olay sürekli oluyorsa bir psikoloğa görünmenizde fayda var. Kalp çarpıntısı renk beyazlaması sinir ve adrenalin yüzünden olabilir fakat, bahsettiğiniz mahkeme korkusu biraz fazla kaygıya yani anskiyeteye benziyor. Tabii ki bir doktor değilim sizin yaşıtınızım. Bir bilenin görmesinde fayda var.

Psikoloğa gitmek isterim hocam ancak, Pandemi dolayısıyla evden bile çıkmıyorum 8-9 Aydır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…