Wossie Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #31 handdddeemhemet dedi: Bahane değil de bir tık gerçekler olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hocam madem doğru söylüyorsunuz atın hesabınızdaki VP miktarını?
handdddeemhemet dedi: Bahane değil de bir tık gerçekler olabilir mi Genişletmek için tıkla... Hocam madem doğru söylüyorsunuz atın hesabınızdaki VP miktarını?
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 25 Haziran 2021 #32 Wossie dedi: Hocam madem doğru söylüyorsunuz atın hesabınızdaki VP miktarını? Genişletmek için tıkla... Yer mi yemez mi hesabı hocam bu. Başka hesaba geçip ordan atacaktır bakiyesini.
Wossie dedi: Hocam madem doğru söylüyorsunuz atın hesabınızdaki VP miktarını? Genişletmek için tıkla... Yer mi yemez mi hesabı hocam bu. Başka hesaba geçip ordan atacaktır bakiyesini.
Turbox Sevdalisi Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 26 Haziran 2021 #33 LastRienn dedi: Discord: KıvanÇ#0108 Gelin hocam Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş dolandırıcı kendisinden hiçbir şey almayın.
LastRienn dedi: Discord: KıvanÇ#0108 Gelin hocam Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş dolandırıcı kendisinden hiçbir şey almayın.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 16 Temmuz 2021 #34 Dominic dedi: Bu arkadaştan yaklaşık 2 ay önce hesap almıştım 100TL karşılığında hala daha oynuyorum bir sıkıntı yok kefilim. Genişletmek için tıkla... Dediğin adam dolandırıcı çıktı baya kefilsin seni de banlamak lazım. Ek olarak Discorddan bana kartım felan yok ailem izin vermiyor diyip hesap isteyen kişi değil misin ? Kefil olmuşsun seni de banlamak lazım.
Dominic dedi: Bu arkadaştan yaklaşık 2 ay önce hesap almıştım 100TL karşılığında hala daha oynuyorum bir sıkıntı yok kefilim. Genişletmek için tıkla... Dediğin adam dolandırıcı çıktı baya kefilsin seni de banlamak lazım. Ek olarak Discorddan bana kartım felan yok ailem izin vermiyor diyip hesap isteyen kişi değil misin ? Kefil olmuşsun seni de banlamak lazım.