cyper Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #11 JakerT4 dedi: Yok hocam hatta 2 kişi yapmış bunu. Arkadaşlarda tek kişi vardı bütün maçları onunla girmiş. Onu da yapacağım hocam teşekkürler. Diğer tüm hesaplarda açtım iki aşamayı. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiye olarak maç kayıtlarına bakıp hesabınız kim girdi kimler yaptı bir kontroll edin belki arkadaş şakası belki uzak cihazdan erişim olabilir
JakerT4 dedi: Yok hocam hatta 2 kişi yapmış bunu. Arkadaşlarda tek kişi vardı bütün maçları onunla girmiş. Onu da yapacağım hocam teşekkürler. Diğer tüm hesaplarda açtım iki aşamayı. Genişletmek için tıkla... Hocam tavsiye olarak maç kayıtlarına bakıp hesabınız kim girdi kimler yaptı bir kontroll edin belki arkadaş şakası belki uzak cihazdan erişim olabilir
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #12 cyper dedi: Hocam tavsiye olarak maç kayıtlarına bakıp hesabınız kim girdi kimler yaptı bir kontroll edin belki arkadaş şakası belki uzak cihazdan erişim olabilir Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bir arkadaş vardı girdiğimde onunla beraber girmişler oyuna ama tanımıyorum onu. Hesabımı kimseye vermedim.
cyper dedi: Hocam tavsiye olarak maç kayıtlarına bakıp hesabınız kim girdi kimler yaptı bir kontroll edin belki arkadaş şakası belki uzak cihazdan erişim olabilir Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bir arkadaş vardı girdiğimde onunla beraber girmişler oyuna ama tanımıyorum onu. Hesabımı kimseye vermedim.