İsot Reis Zeptopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #21 KuzeyDonmez dedi: Hocam boşuna uğraşmayın artık ben günlerce uğraştım 15'ten fazla bilet açmışımdır 5 aylık sürede cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim aldım deyince umutlanmıştım bende günlerdir uğraşıyorum ama sonuç alamadım iğrenç bir sistemleri var
KuzeyDonmez dedi: Hocam boşuna uğraşmayın artık ben günlerce uğraştım 15'ten fazla bilet açmışımdır 5 aylık sürede cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne bileyim aldım deyince umutlanmıştım bende günlerdir uğraşıyorum ama sonuç alamadım iğrenç bir sistemleri var
Vlx Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 315 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paramedik 13 Nisan 2025 #22 İsot Reis dedi: Ne bileyim aldım deyince umutlanmıştım bende günlerdir uğraşıyorum ama sonuç alamadım iğrenç bir sistemleri var Genişletmek için tıkla... Tek bir bilet attım hesabıma uzun süredir giriş yapmadığımı çalındığı fark ettiğimi söyledim, tarih aralığını belirttim ve bu dönemde hesabımla ilgili bir yasaklanma olduğunu bu yasaklama ile ilgili bilgim olmadığını söyledim. Kaldırdılar.
İsot Reis dedi: Ne bileyim aldım deyince umutlanmıştım bende günlerdir uğraşıyorum ama sonuç alamadım iğrenç bir sistemleri var Genişletmek için tıkla... Tek bir bilet attım hesabıma uzun süredir giriş yapmadığımı çalındığı fark ettiğimi söyledim, tarih aralığını belirttim ve bu dönemde hesabımla ilgili bir yasaklanma olduğunu bu yasaklama ile ilgili bilgim olmadığını söyledim. Kaldırdılar.