Valorant hesabım çalındı

Kardeşim arsenic değil artık orada değilim ki maalesef. Aktif olduğunda bu yoruma yanıt ver bir

Abi şu an işteyimde akşam aktif olacağım o zaman sizde aktif olur musunuz?
Kardeşim arsenic değil artık orada değilim ki maalesef. Aktif olduğunda bu yoruma yanıt ver bir bakalım.
abi aktifim yardım edermisin

Son düzenleme:
Aynı sorunun bir farklısını lolde yaşamıştım. Hesabım internet kafede bir arkadaşım tarafından açılmıştı ama hesap ölüydü ve sadece şifresi bendeydi E-Postası kayıptı o şekilde açtığım ilk 2 ticketta yetersiz dediler. Son açtığım ticketta aynı bilgileri detaylarına girerek verdiğimde sorgulamadan hesabı ticket açıldıktan 4 saat sonra verdiler. Eğer VP yatırdıysan ödeme geçmişinin fotoğrafını at ben lol hesabıma 800RP yatırıp skin alıp onun ödeme dekontunu atıp "Ben olsam çaldığım hesaba RP atmazdım xD" şeklinde şakayla karışık bir not bıraktığımda Support'un verdiği cevapta ödemeyle ilgili bir şeyler geçiyordu dekonttan alabilme ihtimalin yüksek

Büyük ihtimal hesabında şu ne zaman alındı bu ne zaman açıldı tarzı sorular soracak onları tam tarihine göre doldur hatırlamıyorsan Hatırlamıyorum diye not düşüp ona yakın bir tarihi hatırlamaya çalış. Hesapta daha önce aldığın SS falan varsa belki kazanım tarihi gibi bir şeyler bulunuyordur lolde o tarz bir mesele vardı hesabın oluşturulma tarihine ticketta 2014 İlkbaharı derken hesapta olan Simgeye baktığımda 2014 Ocağında gelmişti. Ticketta doğru bilgi ver ve güveni hissettir verirler.

Aynı sorunun bir farklısını lolde yaşamıştım. Heasbım internet kafede bir arkadaşım tarafından açılmıştı ama hesap ölüydü ve sadece şifresi bendeydi E-Postası kayıptı o şekilde açtığım ilk 2 ticketta yetersiz dediler. Son açtığım ticketta aynı bilgileri detaylarına girerek verdiğimde sorgulamadan hesabı ticket açıldıktan 4 saat sonra verdiler. Eğer VP yatırdıysan ödeme geçmişinin fotoğrafını at ben lol hesabıma 800RP yatırıp skin alıp onun ödeme dekontunu atıp "Ben olsam çaldığım hesaba RP atmazdım xD" şeklinde şakayla karışık bir not bıraktığımda Support'un verdiği cevapta ödemeyle ilgili bir şeyler geçiyordu dekonttan alabilme ihtimalin yüksek

Büyük ihtimal hesabında şu ne zaman alındı bu ne zaman açıldı tarzı sorular soracak onları tam tarihine göre doldur hatırlamıyorsan Hatırlamıyorum diye not düşüp ona yakın bir tarihi hatırlamaya çalış. Hesapta daha önce aldığın SS falan varsa belki kazanım tarihi gibi bir şeyler bulunuyordur lolde o tarz bir mesele vardı hesabın oluşturulma tarihine ticketta 2014 İlkbaharı derken hesapta olan Simgeye baktığımda 2014 Ocağında gelmişti.
Knk benim hesabın e postasını değiştirdi adam şu an tüm bilgiler onun üzerinde

Knk benim hesabın e postasını değiştirdi adam şu an tüm bilgiler onun üzerinde
Hesabın E-Postası değiştirildiyse bir tık sıkıntı olabilir. Hesabın hakkında sana 15 tane soru soracaklar ilk eklediğin arkadaşlar falan diye onlar senin cevaplarınla verilerini karşılaştırıp sana geri verecek bunu bilerek soruları yüzde yüze yakın doğrulukla cevapla.

Aynı sorunun bir farklısını lolde yaşamıştım. Hesabım internet kafede bir arkadaşım tarafından açılmıştı ama hesap ölüydü ve sadece şifresi bendeydi E-Postası kayıptı o şekilde açtığım ilk 2 ticketta yetersiz dediler. Son açtığım ticketta aynı bilgileri detaylarına girerek verdiğimde sorgulamadan hesabı ticket açıldıktan 4 saat sonra verdiler. Eğer VP yatırdıysan ödeme geçmişinin fotoğrafını at ben lol hesabıma 800RP yatırıp skin alıp onun ödeme dekontunu atıp "Ben olsam çaldığım hesaba RP atmazdım xD" şeklinde şakayla karışık bir not bıraktığımda Support'un verdiği cevapta ödemeyle ilgili bir şeyler geçiyordu dekonttan alabilme ihtimalin yüksek

Büyük ihtimal hesabında şu ne zaman alındı bu ne zaman açıldı tarzı sorular soracak onları tam tarihine göre doldur hatırlamıyorsan Hatırlamıyorum diye not düşüp ona yakın bir tarihi hatırlamaya çalış. Hesapta daha önce aldığın SS falan varsa belki kazanım tarihi gibi bir şeyler bulunuyordur lolde o tarz bir mesele vardı hesabın oluşturulma tarihine ticketta 2014 İlkbaharı derken hesapta olan Simgeye baktığımda 2014 Ocağında gelmişti. Ticketta doğru bilgi ver ve güveni hissettir verirler.
Knk tüm yatırdığım paranın hepsinin onay faturasını ekran kaydedicisknden kaydedip attım

Evet abi
Şu an aktif misin peki emin olmak için soruyorum yardımıcı olayım.
Abi daha detaylı nerden konuşabiliriz

Knk tüm yatırdığım paranın hepsinin onay faturasını ekran kaydedicisknden kaydedip attım

Evet abi
Valorant hesabın çalınmadan önce Valorant ile ilgili hesabın sahibi olduğunu kanıtlayabilecek E-Posta geldiyse VP satın alımlarından onları gönderebilirsin. Ya da hesabı ilk açtığında E-Postanı onaylamanı ister onu falan gönderebilirsin. RP alımlarının tümünde E-Posta yolluyor VP sisteminde var mı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı