Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.984 Makaleler 18 Çözümler 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #11 Chavos dedi: Kardeşim benim bilmiyorsan konuşma bence. Hesap kurtarma kategorilerin de ticket atarken Riot hesabına ihtiyaç duyulmuyor. Kendin bizzat bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Doğru. Kusura bakmayın. Düzenleyemiyorum şuan. Yanlış bilgi: Crownguard dedi: Riot Destek'e e-posta ile bilet atılmaz. Hesap ile atılır. Bilet açılırken hesaba ihtiyaç duyulur. Yanıtlar e-posta ile de alınabilir ve verilebilir. Elbette 2 farklı hesap tek e-posta ise aynı e-postayı kullanarak da iletişim sağlanabilir. Genişletmek için tıkla...
Chavos dedi: Kardeşim benim bilmiyorsan konuşma bence. Hesap kurtarma kategorilerin de ticket atarken Riot hesabına ihtiyaç duyulmuyor. Kendin bizzat bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Doğru. Kusura bakmayın. Düzenleyemiyorum şuan. Yanlış bilgi: Crownguard dedi: Riot Destek'e e-posta ile bilet atılmaz. Hesap ile atılır. Bilet açılırken hesaba ihtiyaç duyulur. Yanıtlar e-posta ile de alınabilir ve verilebilir. Elbette 2 farklı hesap tek e-posta ise aynı e-postayı kullanarak da iletişim sağlanabilir. Genişletmek için tıkla...