Valorant hesabım çalındı

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Merhaba arkadaşlar. Valorant hesabım çalındı. E-posta da değiştirilmiş. Mailime bilgi olarak geldi. Bu nasıl oluyor anlamadım. Ticket gönderdim 7 saattir cevap yok. Oyuna belli bir miktar para da yatırmıştım. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Riot destekten cevap gelmesini bekleyebilirsin.
Ve sana hesapta kullandığın VP kodu falan varsa onu sorarlar onları biliyor musun?

Ve sana hesapta kullandığın VP kodu falan varsa onu sorarlar onları biliyor musun?
Başka siteden aldığım VP kodları var. Onlardan 1 tanesini yazmıştım.
Başka siteden aldığım VP kodları var. Onlardan 1 tanesini yazmıştım.
Hesabı oluşturduğum e-posta bende fakat Valorant'taki e-postam değiştirilmiş.
Birde bir şey sormak istiyorum. Hesap kurtarma hakkında ticket atmak için oturumu kapatıp ticket atmak gerekiyor ya. Ben bu tickete cevap geldiğinde nerede görebileceğim?

Ticket atarken e-posta istemesi lazım girdiğin e-postaya cevap verecekler.

Tahmini ne zamana cevap gelir. Oyuna yatırdığım parada 2350 Tl. İ██har edesim geldi.
Hesabın size ait olduğu doğrulanabilecek durumdaysa endişe etmeyin, VP satın alım geçmişiniz veya Riot Games'den mailinize gelen içinde kullanıcı adınızın geçtiği mailleri de kanıt olarak sunabilirsiniz. Hesabı geri aldıktan sonra 2FA'yı aktifleştirmeyi de unutmayın.

Hocam cidden ağlayasım var. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Moral veriyorsunuz. Biraz bannerlordda kafa toparlayacağım.

Hocam cidden ağlayasım var. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Moral veriyorsunuz. Biraz bannerlordda kafa toparlayacağım.
Herkesin başına gelebilir. Riot Support'u gerekeni mutlaka yapacaktır. Sadece önlem olarak, eğer benzer şifrelere sahipse mail adresinizin şifresini değiştirin derim. Aynı şekilde eğer mail adresinizde de 2FA etkin değilse etkinleştirin. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…