Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 6 Mayıs 2022 #11 Giorno Giovanna dedi: Hocam cidden ağlayasım var. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Moral veriyorsunuz. Biraz Bannerlord'da kafa toparlayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam VP kod geçmişi ve hesabın ilk postası sizde olduğu sürece üzülmenize hiç gerek yok her türlü alırsınız.
Giorno Giovanna dedi: Hocam cidden ağlayasım var. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Moral veriyorsunuz. Biraz Bannerlord'da kafa toparlayacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam VP kod geçmişi ve hesabın ilk postası sizde olduğu sürece üzülmenize hiç gerek yok her türlü alırsınız.
LastikUsman Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 666 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #12 Riot Support ilgisiz değildir merak etme.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 6 Mayıs 2022 #13 Giorno Giovanna dedi: Merhaba arkadaşlar. Valorant hesabım çalındı. E-posta da değiştirilmiş. Mailime bilgi olarak geldi. Bu nasıl oluyor anlamadım. Ticket gönderdim 7 saattir cevap yok. Oyuna belli bir miktar para da yatırmıştım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl çalındı?
Giorno Giovanna dedi: Merhaba arkadaşlar. Valorant hesabım çalındı. E-posta da değiştirilmiş. Mailime bilgi olarak geldi. Bu nasıl oluyor anlamadım. Ticket gönderdim 7 saattir cevap yok. Oyuna belli bir miktar para da yatırmıştım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Nasıl çalındı?