Valorant hesabım çalındı

uwur08

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, geçen günlerde hesabım çalındı ve bilet atıp hesabımı geri alabildim, hemen şifreyi değiştirdim. Fakat halen bilgim dışında hesabıma giriş yapılıyordu, şifreyi tekrar değiştirdim ama hala girebiliyorlar. Mailime kod gelmemesine rağmen hesabıma bir şekilde girebiliyorlar bunu nasıl engelleyebilirim?

Demek ki direkt olarak e postanız çalınmış niye sadece oyun şifresini değiştiriyorsunuz ki? Mantığınızı anlayamadım. Hem e posta bende oyundaki hesap şifrenizi değiştirin.

İki aşamalı doğrulamayı da aç. Hesaba girdiklerini nerden anlıyorsun?
Hesabımın ayarları değişiyor sürekli ve ben oyundayken hesabıma başkası giriyor. İkili doğrulamayı aktif ettim hala giriyorlar bende anlamadım mailimi tekrar değişeceğim yardımınız için teşekkürler.

Onu yaptım ama hala girebiliyorlar.
Böyle bir şey imkansız. Eğer dediğiniz doğruysa birileri bilgisayarınıza erişim sağlıyor. Virüsü bulup silersen aynı zamanda yeniden şifre falan değiştirirseniz sorun düzelecektir. Bunun tek açıklaması budur. Biri bilgisayarınıza erişim sağlıyor.

Konuyu biraz hortlatıyorum ama hesabı alabildiniz mi ve Valorant hesabını çalmak için virüs koymazlaeir bence PC'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…