Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.441 Çözümler 2 23 Kasım 2023 #11 zreixtt dedi: Hesabın dogum tarihini hatırlamıyorum diye olmuyor. Genişletmek için tıkla... Doğum tarihi önemsiz ben sallamıştım. Kurtarmana sevindim. İki aşamalı doğrulamayı etkinleştir bir daha çalınmasın.
zreixtt dedi: Hesabın dogum tarihini hatırlamıyorum diye olmuyor. Genişletmek için tıkla... Doğum tarihi önemsiz ben sallamıştım. Kurtarmana sevindim. İki aşamalı doğrulamayı etkinleştir bir daha çalınmasın.
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 335 24 Kasım 2023 #12 Hesap tekrar gitti mailime şifre sıfırlama istekleri gelmiş ve e postayı da değiştirmişler ama mailimde kimse yok nasıl çalıyorlar.
Hesap tekrar gitti mailime şifre sıfırlama istekleri gelmiş ve e postayı da değiştirmişler ama mailimde kimse yok nasıl çalıyorlar.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.441 Çözümler 2 24 Kasım 2023 #13 zreixtt dedi: Hesap tekrar gitti mailime şifre sıfırlama istekleri gelmiş ve e postayı da değiştirmişler ama mailimde kimse yok nasıl çalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynı yöntemle tekrar al ve şifreni değiştir ve 2 aşamalı doğrulamayı da aç.
zreixtt dedi: Hesap tekrar gitti mailime şifre sıfırlama istekleri gelmiş ve e postayı da değiştirmişler ama mailimde kimse yok nasıl çalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynı yöntemle tekrar al ve şifreni değiştir ve 2 aşamalı doğrulamayı da aç.
zreixtt Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 335 24 Kasım 2023 #14 Arieva dedi: Aynı yöntemle tekrar al ve şifreni değiştir ve 2 aşamalı doğrulamayı da aç. Genişletmek için tıkla... Yine otomatik hesap kurtarma botuyla almaya calısıyorum ama 2. kez olmuyor ticket açtım ve 2 aşamalıyı da acsam yine alıyor.
Arieva dedi: Aynı yöntemle tekrar al ve şifreni değiştir ve 2 aşamalı doğrulamayı da aç. Genişletmek için tıkla... Yine otomatik hesap kurtarma botuyla almaya calısıyorum ama 2. kez olmuyor ticket açtım ve 2 aşamalıyı da acsam yine alıyor.