Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 23 Nisan 2021 #1 Merhaba. Valorant hesabımı satmak istiyorum. İtemsatis'a koydum, burada konu açtım ama hesap satılmıyor. İtemsatis'da takas yapmak isteyenler yazıyor sadece. Hesabımı nasıl hızlı satabilirim?
Merhaba. Valorant hesabımı satmak istiyorum. İtemsatis'a koydum, burada konu açtım ama hesap satılmıyor. İtemsatis'da takas yapmak isteyenler yazıyor sadece. Hesabımı nasıl hızlı satabilirim?
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 23 Nisan 2021 #2 İtemci ve GameSatış aracılığı ile olabilir.
Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 23 Nisan 2021 #3 Liutenant dedi: İtemci ve GameSatış aracılığı ile olabilir. Genişletmek için tıkla... Gamesatış T.C. kimlik numarası istiyor. Oraya koymadım o yüzden.
Liutenant dedi: İtemci ve GameSatış aracılığı ile olabilir. Genişletmek için tıkla... Gamesatış T.C. kimlik numarası istiyor. Oraya koymadım o yüzden.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 23 Nisan 2021 #4 Technopat üzerinden. Rix dedi: Gamesatış T.C. kimlik numarası istiyor. Oraya koymadım o yüzden. Genişletmek için tıkla... T.C kimlik istemeleri tamamen dolandırıcığı önlemek amaçlı. Ben kullanıyorum sorun yok bence verebilirsiniz.
Technopat üzerinden. Rix dedi: Gamesatış T.C. kimlik numarası istiyor. Oraya koymadım o yüzden. Genişletmek için tıkla... T.C kimlik istemeleri tamamen dolandırıcığı önlemek amaçlı. Ben kullanıyorum sorun yok bence verebilirsiniz.
Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 24 Nisan 2021 #5 Herixa dedi: Technopat üzerinden. T.C kimlik istemeleri tamamen dolandırıcığı önlemek amaçlı. Ben kullanıyorum sorun yok bence verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Technopat’ta konu açtığımı yazdım hocam.
Herixa dedi: Technopat üzerinden. T.C kimlik istemeleri tamamen dolandırıcığı önlemek amaçlı. Ben kullanıyorum sorun yok bence verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Technopat’ta konu açtığımı yazdım hocam.