Valorant hesabımı nerede satabilirim?

Enes_Kayikji

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bende 2 tane hesap var hesaplardaki skinlerin fotoğraflarını atarım, nereden ve nasıl satın alabilirim? Siz iki hesabında skinlerinin fotolarını atacağım bu hesaplar kaç para eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtemsatış veya GameSatış ama GameSatışı önermem.

Hesap satışı yasak, hesabı alan kişi hesap satışından dolayı hesabı ban yiyince sizden para iadesi isteyecek. %80 ihtimalle bu oluyor yani, tabii riskleri kabul ediyorsanız Gamesatış gibi siteler var.

Hesap satışı yasak, hesabı alan kişi hesap satışından dolayı hesabı ban yiyince sizden para iadesi isteyecek. %80 ihtimalle bu oluyor yani, tabii riskleri kabul ediyorsanız Gamesatış gibi siteler var.
Hocam GameSatış'da çok dikkatli olmak gerekiyor ben 800TL dolandırıldım ve dolandırıcı damgası yedim hesabı sattığım çocuk 4 ay sonra hesabı çaldırmış suçu benden biliyorlar yani çok dikkatli olmak gerek.

Merhaba, bende 2 tane hesap var hesaplardaki skinlerin fotoğraflarını atarım, nereden ve nasıl satın alabilirim? Siz iki hesabında skinlerinin fotolarını atacağım bu hesaplar kaç para eder?
Burdan da satabilirsiniz. İlgilenen olursa alır ama garanti olarak itemsatış ve (Varsa eğer bilmiyorum) bynogame'e bakabilirsin.

İtemsatış gibi yerler var ama Riot hesap alım satımına karşı.

Kredi kartiniz ile alışveriş yaptıysanız oyun içinden hesabı geri alabiliyorsunuz bunun için hesap alım satımı yasaktır illa satacağım diyorsanız GameSatış çok komisyon alıyor item pazarı ya da itesmsatis onerebilirim.

Valorant hesabım var bu hesabı acil satmam lazım Klasgame satmaya çalıştım satamadım diğerki sitelere güvenemiyorum güvenilir bir site biliyor musunuz?

Valorant hesabım var bu hesabı acil satmam lazım Klasgame satmaya çalıştım satamadım diğerki sitelere güvenemiyorum güvenilir bir site biliyor musunuz?
Satmanız Epic Games'in sözleşmesine aykırı, tespit edilmesi durumunda hesap kapatılıyor ve alıcı sizden parayı talep edebiliyor. Sorun yaşamak istemiyorsanız satmamanızı öneririm ancak illa satmak istiyorsanız İtemsatış, Gamesatış gibi siteler bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…