Valorant hesabımın değeri değeri nedir?

Maili karşı tarafın mailine çevirebilirsin hiçbir problem olmaz.
Çevir ? Hesabın orijinal sahibi der ki hesabımın mailini de değişmişler ama hesabın benim olduğuna dair kanıtım var. Mastercard ile şu şu tarihte şu kadar VP aldım, şu tarihte şu kostümü aldım. Hesabı şu tarihte açtım vb vb. bilgiler verir ve direkt iade alır hesabı.

Sattığım sitede kimliği vererek satış yapıyorum. Böyle bir şey yaparsam mahkemede öttürürler adamı. Ama öyle bir gayem yok.

3000 2500 diyenler var komedi bu skinleri kusura bakmayında bu fiyatlara almanız mümkün değil güldürmeyin o yüzden en düşük 6000 7000 eder diye düşünüyorum Battle passleride sayarsak.

Ben 2. el hesap almayı tercih etmezdim. Valorant ile hiç alakam yok CS:GO'cuyum ama aynısını CS:GO için de söyleyebilirim. Az ama öz skin olsun yeterli.

2. el hesaba kol gibi para verip sonra satıcı geri çekerse riskine girmezdim

Sattığım sitede kimliği vererek satış yapıyorum. Böyle bir şey yaparsam mahkemede öttürürler adamı. Ama öyle bir gayem yok.
Mahkemede falan öttüremezler. Hangi kanuna göre dava edeceksin ? Aranızda yazılı bir sözleşme mi var ? Ömür boyu garanti mi veriyorsun sen adama ? Hesabı sattı adam sana sen kullandın kullandın kullandın 1 sene sonra bir baktın hesaba giremiyorsun ne yapacaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…