Valorant hesabımın değeri değeri nedir?

3000 2500 diyenler var komedi bu skinleri kusura bakmayında bu fiyatlara almanız mümkün değil güldürmeyin o yüzden en düşük 6000 7000 eder diye düşünüyorum Battle passleride sayarsak.

6000-7000 liraya alacak kişi az bulunur.

Mailini değiştirdiğimiz şeyi nasıl geri alacağım? Hesapla hiçbir bağlantım kalmamış. Şu dediğiniz şeyler çok ütopik geliyor.

Mailini değiştirdiğimiz şeyi nasıl geri alacağım? Hesapla hiçbir bağlantım kalmamış. Şu dediğiniz şeyler çok ütopik geliyor.

Canım kardeşim bak anlatmışım değil mi? Hani anlatmasam diyeceğim ki bilmiyor. Herhangi bir hesabın çalındığı zaman veya çalınmasına gerek yok sen parayla sattığın zaman desteğe bağlanıp selamünaleyküm benim hesabım çalındı dediğin zaman hesabın sana ait olduğunu kanıtlamanı istiyorlar, bunun için de hesabın açılış tarihi, eski maili, eski şifreleri, aldığın VP miktarları ve tarihleri, makbuzları vb. vb. o hesap ile ilgili verebildiğin şeylerden birkaç tanesini verdiğin zaman adamlar o hesabı sana iade ediyor. Mailini değiştirmekmiş, şifreyi değiştirmekmiş bunların hiçbir önemi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu arka sayfada bu hesaba 7bin teklif edenler oldu ve vermedim kısmına hiç inanmadım. Bu parayı verselerdi sanırım koşa koşa verirdiniz.

Gerçekten 2. el hesaba bu kadar para verenler var mıdır?

Bu para kendi hesabınsa, senin açtığın hesap olduğu için tercih olarak harcanabilir. Ama 2. el hesaba bu parayı yatırmak ilginç.

6000-7000 liraya alacak kişi az bulunur.

Ben veririm eğer 7000 TL uygunsa şu an bile alabilirim bence hesap gayet iyi daha fazla hak ediyor ama benim söylediğim en düşük rakamlar 6000 7000 dedim.

Diyelim ki ben bu hesabı geri aldım. Adam enayi değil o kadar para yatırdı neden mahkemeye böyle böyle diye gitmesin ki? Benim kimliğimi site zaten temin ediyor. Yani her türlü bir şeyler garanti ediliyor.

Evet teklifleri mesaj koymuşsunuz gördüm. O zaman bence hemen satın.

Yani herkesin kendi görüşü de 2. el bir hesaba bu parayı vermek... Bence bekletmeden satın.

Ben de mesela CS:GO hesabıma bir gün atıyorum 7bin, 10bin harcadım diyelim. Ama bu hesabı bizzat ben açtım, başkasından alsaydım yatırım yapmazdım sanırım

Boyle hesap almayin arkadaslar.
Riota mail atip hesap geri alinabiliyor.
Ucuza uyguna hesap aldim diye elinizdeki paradan olmayin.

Benim bir arkadas boyle uygun fiyata char almisti sonradan hesaba yeni skinlerde aldi. 1 may sonra hesap gitti.
Hem hesaba verdigi para gitti hem hesaba skinler almisti onlar gitti.

Ancak mahalleden okuldan bir arkadasin olur ozaman tamam onun disinda asla asla bu islere girmeyin.

Arkadaşlar ben oyun oynamayı bırakmayı düşünüyorum ve yatırdığım paradan da az da olsa pişmanım zarar da etmek istemiyorum. Burada size hesapta satmaya çalışmıyorum. Ahlak bekçiliği veya başka bir şey yapacaksanız burada yapmayın. Değeri şu kadardır, bu kadardır deyin yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…