Valorant hesabın E-postasını değiştirmek

zyigit

Centipat
Daha fazla  
Valorant hesabın E-postasını değiştirmek mümkün müdür? Eski eposta adresimin şifresini unuttum. Desteğe yazarsam ve gerekli bilgileri iletirsem yardımcı olurlar mı?

Valorant hesabın e-postasını değiştirmek mümkün müdür? Eski e-posta adresimin şifresini unuttum. Desteğe yazarsam ve gerekli bilgileri iletirsem yardımcı olurlar mı?

Değiştirme alanı kapalı olsa bile destekle iletişime geçin. Eski mail adresime erişimim kalmadı. Giriş yapamıyorum diye belirtin. E-mail değişimi talep edin. Size güvenlik soruları soracaklardır.

Hesabı açtığınız tarih: Gün/Ay/Yıl bilmiyorsanız ocak 2021 sonu gibi diyebilirsiniz. Ancak tam tarih olmasa bile yakın tarih gereklidir.
Hesabı açarken kullandığınız doğum tarihi: Bunu mutlak suretle doğru girmeniz lazım.
Hesabı açtığınız ülke: Türkiye.
En son giriş yaptığınız tarih: Gün/Ay/Yıl
Genel olarak oynadığınız lokasyon: İlçe/İl/Türkiye

Bilgileri isterlerse doğru bir şekilde örnekteki gibi doldurup gönderin. Yardımcı olacaklardır.

Saygılarımla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı