L lutfu123 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #1 Valorant hesabima sadece kendi bilgisayarimdan giris yapabiliyorum. Baska bir bilgisayardan veya telefondan giris yapamiyorum. Acaba çözümü var midir?
Valorant hesabima sadece kendi bilgisayarimdan giris yapabiliyorum. Baska bir bilgisayardan veya telefondan giris yapamiyorum. Acaba çözümü var midir?
RAGNARst Kilopat Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 177 Çözümler 1 23 Mart 2024 #2 Riot üzerinden giriş yapıp çift faktörlü doğrulamayı kapatıp deneyebilirsiniz. Bazen başka PC'yi yabancı PC olarak algılayıp güvenmiyor Riot. Artı 0 Eksi
Riot üzerinden giriş yapıp çift faktörlü doğrulamayı kapatıp deneyebilirsiniz. Bazen başka PC'yi yabancı PC olarak algılayıp güvenmiyor Riot.
KS KS L lutfu123 Centipat Katılım 9 Mart 2024 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #3 RAGNARst dedi: Riot üzerinden giriş yapıp çift faktörlü doğrulamayı kapatıp deneyebilirsiniz. Bazen başka PC'yi yabancı PC olarak algılayıp güvenmiyor Riot. Genişletmek için tıkla... Zatn kapali cift faktorlu giris. Artı 0 Eksi
RAGNARst dedi: Riot üzerinden giriş yapıp çift faktörlü doğrulamayı kapatıp deneyebilirsiniz. Bazen başka PC'yi yabancı PC olarak algılayıp güvenmiyor Riot. Genişletmek için tıkla... Zatn kapali cift faktorlu giris.