JamesHetfield0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 459 Çözümler 1 11 Mart 2023 #1 Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı?
Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #2 JamesHetfield0 dedi: Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, geri alma imkanı bulunmakta. Riot bu olayı duyduğu an hesabı kapatır ve iki tarafta hesaba ulaşamaz.
JamesHetfield0 dedi: Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, geri alma imkanı bulunmakta. Riot bu olayı duyduğu an hesabı kapatır ve iki tarafta hesaba ulaşamaz.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 JamesHetfield0 dedi: Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... İlk mailini vermediyse alma ihtimali var. cumali_032 dedi: Evet, geri alma imkanı bulunmakta. Riot bu olayı duyduğu an hesabı kapatır ve iki tarafta hesaba ulaşamaz. Genişletmek için tıkla... Çalındı gibi bir ticket açarsa hesap kapatılmaz.
JamesHetfield0 dedi: Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... İlk mailini vermediyse alma ihtimali var. cumali_032 dedi: Evet, geri alma imkanı bulunmakta. Riot bu olayı duyduğu an hesabı kapatır ve iki tarafta hesaba ulaşamaz. Genişletmek için tıkla... Çalındı gibi bir ticket açarsa hesap kapatılmaz.
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 11 Mart 2023 #4 JamesHetfield0 dedi: Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... Kolaylıkla geri alır. Hiçbir hakta iddia edemezsiniz. Valorant hesap satışlarını yasaklamıştır.
JamesHetfield0 dedi: Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... Kolaylıkla geri alır. Hiçbir hakta iddia edemezsiniz. Valorant hesap satışlarını yasaklamıştır.
drake12 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #5 JamesHetfield0 dedi: Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... Evet istediği zaman anında alır.
JamesHetfield0 dedi: Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... Evet istediği zaman anında alır.
ArqeNade Megapat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 594 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #6 Eğer art niyetli biriyse şimdiden geçmiş olsun diyelim. Merak ediyorum ne kadara aldınız acaba?
JamesHetfield0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 459 Çözümler 1 11 Mart 2023 #7 ArqeNade dedi: Eğer art niyetli biriyse şimdiden geçmiş olsun diyelim. Merak ediyorum ne kadara aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... 48 TL.
ArqeNade dedi: Eğer art niyetli biriyse şimdiden geçmiş olsun diyelim. Merak ediyorum ne kadara aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... 48 TL.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #8 JamesHetfield0 dedi: 48 TL. Genişletmek için tıkla... İlk maili verildi mi?
5 535780 Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 911 Çözümler 3 11 Mart 2023 #9 Random hesap mı satın aldınız? Hesabın sahibi ticket atarak hesabı istediği zaman elinizden alır.
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 11 Mart 2023 #10 JamesHetfield0 dedi: Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... İstediği zaman alır.
JamesHetfield0 dedi: Bugün Valorant hesabı aldım. Mailini şifresini, ismini her şeyini değiştirdim. Adamın hesabı geri alma gibi bir imkanı var mı? Genişletmek için tıkla... İstediği zaman alır.